Σαρώνει η κακοκαιρία στη Λεμεσό (Φωτος - Βίντεο)

Σαρώνει η κακοκαιρία στη Λεμεσό (Φωτος - Βίντεο)

Δείτε αναλυτικά το δελτίο καιρού

Σαρώνει καταιγίδα την Επαρχία Λεμεσού. Την καταιγίδα συνοδεύουν σφοδροί ανέμοι ενώ ήδη έντονες βροχοπτώσεις σημειώνονται αυτή την ώρα στην πόλη. 

Διαβάστε όλες τις τοπικές ειδήσεις ΕΔΩ

Δείτε βίντεο που αναρτήθηκε από Kitasweather:

Δείτε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο γκρουπ Καιρόφιλοι στο Facebook:

Η εικόνα ίσως περιέχει: σύννεφο, ουρανός, ωκεανός, βουνό, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

Η εικόνα ίσως περιέχει: σύννεφο, ουρανός, δέντρο, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: σύννεφο, ουρανός, σπίτι, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

Δείτε αναλυτικά το δελτίο καιρού

Ασταθής αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα παραμείνει κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις περιοχές των καταιγίδων δυνατό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ ενώ σε καταιγίδα θα είναι μεταβλητοί, ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα τα απογεύματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Παρασκευή και καμία μεταβολή μέχρι την Κυριακή για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.