Επιστρέφει Λάρνακα το αεροπλάνο που έκανε εκτροπή λόγω κακοκαιρίας στην Πάφο

Επιστρέφει Λάρνακα το αεροπλάνο που έκανε εκτροπή λόγω κακοκαιρίας στην Πάφο

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε προηγουμένως με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Πάφου

Καταιγίδα που σημειώθηκε το απόγευμα στη περιοχή του αεροδρομίου Λάρνακας, ανάγκασε αεροσκάφος να προχωρήσει σε εκτροπή και να προσγειωθεί με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Πάφου.

Διαβάστε όλες τις τοπικές ειδήσεις ΕΔΩ
 
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Hermes Airports αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Wizz Air, με 217 επιβάτες προερχόμενο από τα Σκόπια,  αναγκάστηκε να κατευθυνθεί προς το αεροδρόμιο της Πάφου.
 
Το αεροσκάφος ήταν προγραμματισμένο να προσγειωθεί γύρω στις πέντε το απόγευμα, ωστόσο λόγω καταιγίδας που επικρατούσε εκείνη την ώρα στη περιοχή του αεροδρομίου Λάρνακας, ο πιλότος ζήτησε και έκανε εκτροπή και κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο Πάφου.
 
Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο, ωστόσο οι επιβάτες και το πλήρωμα δεν αποβιβάστηκαν, αναμένοντας βελτίωση των καιρικών συνθηκών στη περιοχή της Λάρνακας, για να επιστρέψουν.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας
 
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Hermes Airports το αεροσκάφος ανεφοδιάστηκε με καύσιμα, αναμένεται να απογειωθεί εντός ολίγου από το αεροδρόμιο Πάφου και να προσγειωθεί στη Λάρνακα γύρω στις επτά απόψε.

Πηγή: ΚΥΠΕ