Άρχισε η υποβολή αιτήσεων για υλοποίηση της υπουργικής απόφασης για δωρεάν παροχή δενδρυλλίων

Άρχισε η υποβολή αιτήσεων για υλοποίηση της υπουργικής απόφασης για δωρεάν παροχή δενδρυλλίων

Τι αναφέρεται σε ανακοίνωση

Άρχισε και συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων, για υλοποίηση της υπουργικής απόφασης για δωρεάν παροχή δενδρυλλίων, με σκοπό την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, με τίτλο Πρόγραμμα: «Φυτεύω για το Kλίμα».

Διαβάστε όλες τις τοπικές ειδήσεις ΕΔΩ

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η περίοδος υποβολής αιτήσεων για τη φετινή φυτευτική περίοδο άρχισε στις 16 Οκτωβρίου και λήγει στις 8 Νοεμβρίου 2019.
 
Τα έντυπα αιτήσεων μπορούν να παραλαμβάνονται από τους κατά τόπους δασικούς σταθμούς ή από την ιστοσελίδα του Τμήματος Δασών (www.moa.gov.cy/forest).

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται στους κατά τόπους δασικούς σταθμούς σε έντυπη μορφή ή με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ενώ περαιτέρω λεπτομέρειες παρουσιάζονται στο έντυπο αίτησης.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας
 
Δικαιούχοι δωρεάν δενδρυλλίων είναι μόνο δημόσιοι φορείς και οργανωμένα σύνολα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Δήμοι και Κοινότητες), του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Σχολικές Μονάδες), άλλες Κυβερνητικές Υπηρεσίες (Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αστυνομία, Εθνική Φρουρά, Νοσοκομεία, κτλ), Εκκλησιαστικές Αρχές (Εκκλησίες, Εξωκλήσια, Μοναστήρια) και άλλα οργανωμένα σύνολα και πρωτοβουλίες πολιτών που αποδεδειγμένα έχουν εξασφαλίσει κατάλληλη γη για δενδροφύτευση.

Πηγή: ΚΥΠΕ