Ξεσηκωμός στις Αρχές: Εξαφανίστηκαν 17χρονος και 16χρονος (ΦΩΤΟΣ)

Ξεσηκωμός στις Αρχές: Εξαφανίστηκαν 17χρονος και 16χρονος (ΦΩΤΟΣ)

Τους ψάχνουν παντού

Απουσιάζουν από σήμερα από το χώρο διαμονής τους στη Λευκωσία, οι ΗΛΙΑΣ ΛΥΣΑΝΔΡΟΥ 17 ετών και SEZAR IONUT 16 ετών. 
 
 
Ο ΛΥΣΑΝΔΡΟΥ περιγράφεται ως ύψους 1,60μ περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης με καστανά μαλλιά. Φέρει σκουλαρίκι στο αριστερό αυτί και στη γλώσσα ενώ φέρει τατουάζ στο αριστερό στήθος με τα γράμματα «ΧΧΧ». Κατά την αναχώρησή του φορούσε σακάκι μαύρο παραλλαγή και τζιν μπλε παντελόνι. 
 
xamenos1
 
Ο SEZAR περιγράφεται ως ύψους 1,85μ περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης με καστανά μαλλιά. Κατά την αναχώρησή του φορούσε μοβ φόρμα με γαλάζιο σακάκι και τζιν παντελόνι χρώματος μπλε.
 
xanmenos2
 
 Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.
 
Η φωτογραφία των ελλειπόντων προσώπων μπορούν να δημοσιευθούν αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο δίνονται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή τους, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.