Αυτός καταζητείται για κλοπή ποσού με την χρήση κλεμμένης πιστωτικής Φωτογραφία)

Αυτός καταζητείται για κλοπή ποσού με την χρήση κλεμμένης πιστωτικής Φωτογραφία)

Αν τον δείτε, καλέστε την Αστυνομία

Η Αστυνομία αναζητεί το πιο κάτω εικονιζόμενο πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού από τραπεζικό λογαριασμό με τη χρήση τραπεζικής πιστωτικής κάρτας που είχε κλαπεί.

Διαβάστε όλες τις τοπικές ειδήσεις ΕΔΩ

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν στις 14 Οκτωβρίου, 2019, μεταξύ των ωρών 9.00μ.μ. και 9.30μ.μ., όταν με τη χρήση της κλοπιμαίας πιστωτικής κάρτας σε αυτόματη μηχανή ανάληψης χρημάτων, τραπεζικού ιδρύματος στην περιοχή Στροβόλου, έγινε ανάληψη του χρηματικού ποσού των 500 ευρώ, ενώ ακολούθησε αγορά προϊόντων από περίπτερο στο Στρόβολο με τη χρήση της κλοπιμαίας πιστωτικής κάρτας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του αναζητούμενου προσώπου, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Στροβόλου, στο τηλέφωνο 22-607760 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Σημ.: Φωτογραφία αναζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.