Τα κλείνουν οι εκπαιδευτικοί σε σχολείο της Λευκωσίας την Τρίτη - Τι συνέβη

Τα κλείνουν οι εκπαιδευτικοί σε σχολείο της Λευκωσίας την Τρίτη - Τι συνέβη

Τι αναφερει η ΠΟΕΔ

Το ΔΣ της ΠΟΕΔ, αφού ενημερώθηκε για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές στο Γ Δημοτικό Ιδαλίου, οι οποίοι πολύ συχνά αναπνέουν καυσαέρια και αναθυμιάσεις καυσίμων τα οποία προκύπτουν από την δράση συγκεκριμένων μονάδων στην περιοχή, και μετά από αίτημα των μελών της ΠΟΕΔ στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα, αποφάσισε όπως πραγματοποιήσει στάση εργασίας των μελών του στο Γ΄ Ιδαλίου, την Τρίτη 19 Νοεμβρίου από τις 0730 μέχρι και τις 0825, ημερά και ώρα κατά την οποία ο Σύνδεσμο Γονέων του Δημοτικού σχολείου θα πραγματοποιήσει εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την σχολική μονάδα. 

Διαβάστε όλες τις τοπικές ειδήσεις ΕΔΩ

Ως εκ τούτου, τα μέλη μας στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα, θα προσέλθουν στην εργασία τους στις 19 Νοεμβρίου η ώρα 0825.

Την ίδια στιγμή, η ΠΟΕΔ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον αγώνα που διεξάγουν οι κάτοικοι της περιοχής με κύριο αίτημά τους την άμεση και αποτελεσματική δράση των αρμόδιων υπηρεσιών του κράτους έτσι ώστε να προστατευτεί η υγεία των παιδιών και των εκπαιδευτικών του σχολείου. Η ΠΟΕΔ θα συμμετάσχει στην ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 19 Νοεμβρίου το πρωί, έξω από το Γ΄ Δημοτικό Σχολείο, την οποία διοργανώνει ο Τοπικός Σύνδεσμος Γονέων. 

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Για την ΠΟΕΔ , τα ζητήματα Ασφάλειας και Υγείας στις Σχολικές μας Μονάδες αποτελούν προτεραιότητα, γι αυτό καλούμε και εμείς με την σειρά μας όλους τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν άμεσα δράση και να προστατεύσουν την υγεία παιδιών και εκπαιδευτικών στο Γ΄ Ιδαλίου, πριν να είναι αργά.