Πάρκαρες παράνομα σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης αναπήρων; Πας για ποινή φυλάκισης (Εικόνες)

Πάρκαρες παράνομα σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης αναπήρων; Πας για ποινή φυλάκισης (Εικόνες)

Πόσο τοχρηματικό πρόστιμο

Σε μια ιδιαιτερα σημαντική απόφαση προχώρησε η Αστυνομία Κύπρου για καταπολέμηση της παράνομης στάθμευσης σε ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης όπως οι πολυκατοικίες ή άλλοι χώροι που έχουν ελεγχώμενη είσοδο αναφέρει ο πρόεδρος της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου Δημήτρης Λαμπριανίδης σε ανάρτηση του στο Facebook.

Διαβάστε όλες τις τοπικές ειδήσεις ΕΔΩ

Όπως αναφέρει, η παράνομη στάθμευσς σε ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης προνοεί ποινή φυλάκισης μέχρι 1 χρόνο ή/και χρηματικό πρόστιμο 1285€ για όσους σταθμεύουν σε χώρο ΑμεΑ παράνομα ή χρησιμοποιούν την μπλε κάρτα παράνομα. 

Αυτούσια η ανάρτηση:

"Σε μια ιδιαιτερα σημαντική απόφαση προχώρησε η Αστυνομία Κύπρου για καταπολέμηση της παράνομης στάθμευσης σε ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης όπως οι πολυκατοικίες ή άλλοι χώροι που έχουν ελεγχώμενη είσοδο.

Με εγκύκλιο έχουν ενημερώσει τους αστυνομικούς ότι για την πιο πάνω παρανομία θα καταγγέλλουν βάση της πρόνοιας του Περί Ατόμων με Αναπηρίες Νόμου που προνοεί ποινή φυλάκισης μέχρι 1 χρόνο ή/και χρηματικό πρόστιμο 1285€ για όσους σταθμεύουν σε χώρο ΑμεΑ παράνομα ή χρησιμοποιούν την μπλε κάρτα παράνομα.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

 Συγχαρητήρια στον Αρχηγό Αστυνομίας και τους συνεργάτες του που επιτέλους θα αξιοποιήσουν αυτή την πρόνοια του νόμου."