Πρώτη πτήση της CYPRUS AIRWAYS από Πάφο προς Αθήνα με θερμή υποδοχή

 Πρώτη πτήση της CYPRUS AIRWAYS από Πάφο προς Αθήνα με θερμή υποδοχή

Στα δυο Αεροδρόμια

Η πρώτη πτήση της Cyprus Airways από Πάφο προς Αθήνα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ), η Cyprus Airways συνδέει την Πάφο με την Αθήνα με 3 πτήσεις την εβδομάδα. Εκτός από τη σύνδεση με την Αθήνα, η Cyprus Airways θα συνδέει την Πάφο με το Τελ Αβίβ το καλοκαίρι του 2020.

Όπως αναφέρεται, η εταιρεία θα συνεχίσει τις πτήσεις της από την Λάρνακα προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τελ Αβίβ, Βηρυτό και Ηράκλειο για τη χειμερινή περίοδο.

Διαβάστε επίσης: Επικίνδυνες χημικές ουσίες σε κόλλες άμεσης δράσης στην κυπριακή αγορά (Φώτο)

Η Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways Natalia Popova εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την έναρξη της πτήσης από το αεροδρόμιο της Πάφου, το δεύτερο αεροδρόμιο της Κύπρου. Θεωρούμε είπε, " υποχρέωσή μας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της τοπικής αγοράς και παρακολουθούμε συνεχώς το πτητικό μας πρόγραμμα για βελτιώσεις προς αυτή την κατεύθυνση".

Οι επιβάτες, προστίθεται στην ανακοίνωση, μπορούν να κάνουν κράτηση εισιτηρίων μέσω της σελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways (από την Κύπρο δωρεάν 8000 8111 ή από το εξωτερικό στο +357 24000053) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.
Σημειώνεται,πως το αεροδρόμιο της Αθήνας καλωσόρισε το αεροσκάφος της Cyprus Airways με την εθιμοτυπική υδάτινη αψίδα. Στην πύλη προσφέρθηκαν γλυκά σε όλους τους επιβάτες που ταξίδεψαν προς Πάφο. Παρομοίως, το Αεροδρόμιο της Πάφου καλωσόρισε την πρώτη πτήση της Cyprus Airways από την Αθήνα με την παραδοσιακή υδάτινη αψίδα.