Μυστήριο με τα αίτια θανάτου της γυναίκας στο Παραλίμνι

Μυστήριο με τα αίτια θανάτου της γυναίκας στο Παραλίμνι

Η ιατροδικαστής δεν κατέστη δυνατό να διακριβώσει τα ακριβή αίτια θανάτου της 24χρονης στο Παραλίμνι

Yπόθεση αφύσικου θανάτου διερευνούν τα μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου σε σχέση με την 24χρονη που εντοπίστηκε χθες το απογευμα νεκρή από συγγενικά της πρόσωπα στο σπίτι όπου διέμενε στο Παραλίμνι.

Στη σορό της άτυχης νεαρής διενεργήθηκε νεκροτομή από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, κατά τη διάρκεια της οποίας λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές και άλλες εξετάσεις.

Νεκρή εντοπίστηκε 24χρονη στο σπίτι της στο Παραλίμνι

 Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, οι Αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας "πίσω" από τον θάνατο της άτυχης νεαρής, ενώ δεν εντόπισαν οποιαδήποτε τεκμήρια ή στοιχεία που να συνηγορούν σε οτιδήποτε επιλήψιμο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις τρεις χθες το απόγευμα η 24χρονη από την Ελλάδα, ενώ βρισκόταν μόνη στο σπίτι της ένοιωσε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να τηλεφωνήσει στην θεία της και να την ενημερώσει ότι δεν ένοιωθε καλά. Η θεία της κοπέλας μετέβη με τον αδελφό της στο σπίτι και παρά τα επανειλημμένα κτυπήματα στην πόρτα, δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Τελικά ο θείος της κοπέλας έσπασε την πόρτα και εντόπισε την 24χρονη σε λιπόθυμη κατάσταση. Αμέσως ειδοποίησε ασθενοφόρο το οποίο την μετέφερε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου. Οι επί καθήκοντι ιατροί εξέτασαν την 24χρονη και διαπίστωσαν το θάνατο της.

Πηγή: alphanews