Ντροπή! Αυτό το λεωφορείο μεταφέρει μαθητές - Δείτε τις εικόνες

Ντροπή! Αυτό το λεωφορείο μεταφέρει μαθητές - Δείτε τις εικόνες

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι βρέθηκε μέσα στο λεωφορείο 

Ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος διανυκτέρευσε ανεπισήμως στην Πάφο και από τις 7.00 το πρωί σήμερα βρέθηκε στο διαμέρισμα Χρυσοχούς, όπου πέραν της επιθεώρησης των εργασιών στο δρόμο που υποχώρησε, είδε και από τα «μέσα» τη μεταφορά μαθητών του διαμερίσματος με λεωφορεία στα σχολεία τους.

4 copy

Ο Υπουργός Μεταφορών επιβιβάστηκε συγκεκριμένα σε σχολικό λεωφορείο που πραγματοποιεί την διαδρομή Γιόλου – Πολεμίου προκειμένου να διερευνήσει σχετική καταγγελία που έγινε πρόσφατα για το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών. Σε δηλώσεις του τόνισε ότι έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες στον οδηγό του λεωφορείου για την ακινητοποίηση του και να ελεγχθεί γιατί, όπως εκτίμησε, η κατάσταση του είναι απαράδεκτη.

1 copy

 Ο κ. Καρούσος επιθεώρησε ακολούθως την παράκαμψη που έγινε παρά την κοινότητα Γιόλου, συγχαίροντας το Τμήμα Δημοσίων Έργων για την σύντομη αποπεράτωση της αλλά και για την άμεση εξεύρεσης λύσης προς διευκόλυνση των διερχόμενων οδηγών. 

«Τώρα μπορούμε να δουλέψουμε απρόσκοπτα για να επιδιορθωθεί με τον αρμόζοντα τρόπο ο δρόμος Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς παρά την κοινότητα Γιόλου μετά την καθίζηση που υπέστη λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών και να επανέλθει ο δρόμος με μια ολοκληρωμένη και μόνιμη λύση», τόνισε. « Αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει περίπου δύο μήνες, ώστε να επιτευχθεί η ακριβή λύση».

Σε σχέση με τον δρόμο Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς ο κ. Καρούσος είπε πως η πρώτη φάση βρίσκεται στα τελικά στάδια της αξιολόγησης και ανακοίνωσε πως σε μια εβδομάδα αναμένεται να είναι έτοιμη η επιτροπή αξιολόγησης με την απόφαση της.

2 copy

«Αν όλα πάνε καλά», επεσήμανε, « θα προχωρήσει η προσφορά, θα κατακυρωθεί στον επιτυχόντα προσφοροδότη και θα προχωρήσει το έργο».

4
Τον Υπουργό Μεταφορών συνόδευαν κατά την σημερινή επίσκεψη του στην περιοχή ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς, Γιώτης Παπαχριστοφή και ο κοινοτάρχης Γιόλου Σταύρος Βραχνός, οι οποίοι ευχαρίστησαν τον Υπουργό Μεταφορών για τις άμεσες παρεμβάσεις του στα προβλήματα της περιοχής.

ΠΗΓΗ: ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Φονικό στην Πάφο: Οι μαχαιριές μπροστά στα μάτια της 7χρονης και το τηλεφώνημα του δράστη

Στην κατάψυξη η Κύπρος - Oλικός παγετός στα ορεινά