Υπόθεση ομαδικού βιασμού - Σοκάρουν οι καταγγελίες 19χρονης: «Με νάρκωναν στη φυλακή»

Υπόθεση ομαδικού βιασμού - Σοκάρουν οι καταγγελίες 19χρονης: «Με νάρκωναν στη φυλακή»

Σε νέες καταγγελίες προέβη η 19χρονη, η οποία κρίθηκε ένοχη για το αδίκημα της δημόσιας βλάβης μετά από ψευδή καταγγελία ότι στις 17/7/19 είχε βιαστεί από 12 Ισραηλινούς στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian η 19χρονη κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια της κράτησης της στη φυλακή έχασε 16 κιλά ενώ υποστηρίζει ότι της χορηγούσαν Xanax, τα οποία της προκαλούσαν παραισθήσεις.

Στην πρώτη της ολοκληρωμένη συνέντευξη από τότε που γύρισε στη Βρετανία ανέφερε ότι: «Οι περισσότεροι κρατούμενοι ήταν ναρκωμένοι. Έμοιαζε ότι νόμιζαν ότι θα ήταν ευκολότερο. Μου προκαλούσε όμως φρικτά ζωντανά όνειρα, παραισθήσεις».

Πρόσθεσε ότι ενώ μοιραζόταν το κελί της με οκτώ άλλες γυναίκες στη φυλακή στη Λευκωσία, «δεν έτρωγε πολύ» με αποτέλεσμα να χάσει πολύ βάρος, ενώ υπέφερε από PTSD.

Στο ημερολόγιο που έγραφε κατά τη διάρκεια της κράτησής της ανέφερε: «Είχα εφιάλτες κάθε βράδυ, έβλεπα όνειρο ότι βιαζόμουν ξανά».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ανέφερε ότι οι γιατροί της είχαν συνταγογραφήσει φάρμακα, τα έπαιρνε το πρωί, μετά το γεύμα και τέλος το βράδυ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στην εφημερίδα, στην οποία η γυναίκα περιγράφει να σέρνεται "σαν καβούρι στο πάτωμα" για να δραπετεύσει, πρόσθεσε ότι αισθάνθηκε «ανάμικτα συναισθήματα» κατά την επιστροφή στο σπίτι στις 7 Ιανουαρίου.

Επανέλαβε, εξάλλου, ότι θα αγωνιστεί για να αποδειχθεί η αθωότητά της: «Είπα την αλήθεια. Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε».

Πρόσθεσε ότι: «Αρχίζω να γνωρίζω ξανά τους φίλους μου. Είμαστε έξω και σκέφτομαι το μέλλον μου. Θα ήθελα να πάω πίσω στο κολέγιο αλλά μάλλον χρειάζομαι χρόνο να πάρω ανάσα. Αυτό που μπορώ να κάνω τώρα είναι να πηγαίνω γυμναστήριο με τους φίλους μου και να περνάω χρόνο με τον σκύλο μου. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πέρα από αυτό».

Μιλώντας στη The Sun, σχετικά με τον ισχυρισμό της ότι έπεσε θύμα βιασμού από τους 12 Ισραηλινούς, περιγράφει πως της επιτέθηκαν και τους παρομοιάζει με «αγέλη λύκων».