ΓεΣΥ: Πόσο χρεώνεται η επίσκεψη μετά τις 8 το βράδυ - Ποιοι εξαιρούνται

ΓεΣΥ: Πόσο χρεώνεται η επίσκεψη μετά τις 8 το βράδυ - Ποιοι εξαιρούνται

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) ενημερώνει το κοινό ότι οι προσωπικοί και οι ειδικοί ιατροί του ΓεΣΥ δύνανται να χρεώνουν τους δικαιούχους μέχρι 25 ευρώ ως πρόσθετη συμπληρωμή για επισκέψεις που πραγματοποιούνται μετά τις 8 μ.μ. μέχρι τις 7 π.μ. τις καθημερινές και οποιαδήποτε ώρα τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες δημόσιες αργίες.

Από τη χρέωση αυτή εξαιρούνται οι επισκέψεις/υπηρεσίες ιατρών με ειδικότητα στην ακτινολογία/ακτινοδιαγνωστική, κυτταρολογία και παθολογική ανατομία.

Για επισκέψεις που πραγματοποιούνται σε ιατρούς οποιαδήποτε άλλη ώρα, δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε χρέωση ως πρόσθετη συμπληρωμή με αιτιολογία τη χρονική στιγμή που έγινε η επίσκεψη.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που ο δικαιούχος χρεωθεί με πρόσθετη συμπληρωμή (μέχρι 25 ευρώ) λόγω της χρονικής στιγμής που επισκέφθηκε τον ιατρό, τότε δεν θα χρεωθεί με οποιαδήποτε άλλα ποσά.

Σε περίπτωση που οι δικαιούχοι διαπιστώσουν ότι η πιο πάνω πρόνοια δεν εφαρμόζεται, παρακαλούμε όπως ενημερώνουν σχετικά τον ΟΑΥ μέσω του Κέντρου Εξυπηρέτησης ΓεΣΥ στο τηλέφωνο 17000 (δωρεάν κλήση) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@gesy.org.cy.

Διαβάστε επίσης: ΗΠΑ: Πέθανε ο Φώτης Ντούλος - Το αινιγματικό σημείωμα στο σπίτι του

Serial Killer: Στα χέρια Κληρίδη εντός των επόμενων ημερών το πόρισμα

Πότε εξετάζονται οι αιτήσεις για συντάξεις, επιδόματα και βοηθήματα