Υπόθεση ναρκωτικών πίσω από την άγρια δολοφονία στη Λευκωσία - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Υπόθεση ναρκωτικών πίσω από την άγρια δολοφονία στη Λευκωσία - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Νέα σενάρια εξετάζουν οι Αρχές αναφορικά με το κίνητρο του άγριου φονικού που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό Ρηγαίνης στην παλιά Λευκωσία, με θύμα τον 24χρονο Παλαιστίνιο Ahmed Bib Talib.

Ο λόγος; Συσκευασίες ναρκωτικών που εντόπισαν μέλη της Αστυνομίας στην οικία όπου διέμενε ο 22χρονος συλληφθείς ως ύποπτος για τη διάπραξη του στυγερού εγκλήματος, οι οποίες μάλιστα, οι οποίες υποδηλούν εμπόριο παράνομων ουσιών.

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου και τόνισε ότι οι Αρχές διερευνούν και άλλα ενδεχόμενα πέραν του αρχικού που ήταν η ληστεία.

"Δεν επικεντρωνόμαστε μόνο στο θέμα ληστείας, έχουμε μπροστά μας και άλλα θέματα τα οποία θα διερευνήσουμε."

Την ίδια ώρα, οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό και του δεύτερου υπόπτου για το άγριο φονικό στην καρδιά της Λευκωσίας και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να διέφυγε στα κατεχόμενα.

"Μέλη μας βρίσκονται έξω και καταζητούν με διάφορους τρόπους το πρόσωπο αυτό"

Πρόκειται για τον MOHAMAD ALSHALAL, 27 χρόνων από τη Συρία ο οποίος φέρεται να είναι το πρόσωπο που συνόδευε τον 22χρονο συλληφθέντα ως ύποπτος για το στυγερό έγκλημα, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης του θύματος στην καρδιά της Λευκωσίας.

ΠΗΓΗ ALPHA