Δύο πτήσεις επαναπατρισμού αναχωρούν από Κύπρο

Δύο πτήσεις επαναπατρισμού αναχωρούν από Κύπρο

Δύο πτήσεις αναχωρούν σήμερα από Λάρνακα και Πάφο μεταφέροντας επιβάτες πίσω στις χώρες τους – Πέντε αφίξεις πτήσεων Cargo

Δύο πτήσεις, μία από το αεροδρόμιο Λάρνακας και μία από το αεροδρόμιο της Πάφου, αναχωρούν σήμερα μεταφέροντας πίσω στις χώρες τους, επιβάτες που εγκλωβίστηκαν στην Κύπρο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι γύρω στις 10:20 θα αναχωρήσει μία πτήση της Israir για το Τέλ Αβίβ, μεταφέροντας 29 επιβάτες.

Εξάλλου γύρω στη 13.15 το μεσημέρι αναχωρεί από το αεροδρόμιο της Πάφου πτήση της Finnair για το Ελσίνκι μεταφέροντας 110 επιβάτες.

Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθούν πέντε αφίξεις πτήσεων Cargo που είναι οι μόνες πτήσεις που επιτρέπεται να πραγματοποιούνται, ύστερα από το διάταγμα που εξέδωσε ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων για απαγόρευση πτήσεων από τις 21 Μαρτίου, στα αεροδρόμια της Κύπρου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Σημειώνεται ότι χθες δύο πτήσεις που αναχώρησαν από το αεροδρόμιο της Λάρνακας μετέφεραν σε Οσλο και Φραγκφούρτη συνολικά 318 επιβάτες.

Πηγή: ΚΥΠΕ