Πένθος στην Ομογένεια της Μ. Βρετανίας: Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας (pics)

Πένθος στην Ομογένεια της Μ. Βρετανίας: Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας (pics)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Πέθανε από κορωνοϊό ο Κύπριος ιδιοκτήτης του διάσημου εστιατορίου Toffs of Muswell στο Λονδίνο, Γιώργος Νικόλας Γεωργίου.

Σύμφωνα με την "Παροικιακή" ο Κύπριος επιχειρηματίας είχε γεννηθεί στην Κύπρο το 1958 αλλά μετακόμισε στη Βρετανία με τους γονείς και τα τέσσερα του αδέρφια το 1964. Παντρεύτηκε το 1983 με την αγαπημένη της παιδικής του ηλικίας, Κίκα, και έμειναν μαζί για πάνω από 43 χρόνια. Μαζί απέκτησαν δύο γιους.

Ο Γιώργος Γεωργίου άρχισε να εργάζεται στην Pizza Express το 1976. Το 1990 άνοιξε δικό του εστιατόριο της ίδιας αλυσίδας αλλά το πούλησε τρία χρόνια μετά. Μετά από ενασχόληση με των χώρο των εστιατορίων, αποφάσισε το 1999 με τον αδερφό του Κώστα να αγοράσουν το διάσημο εστιατόριο Toffs of Muswell Hill, στο οποίο ήταν τακτικός θαμώνας. Ο Κύπριος επιχειρηματίας πάντα δήλωνε το πάθος του για τη δουλειά που έκανε, ενώ είχε στόχο οι πελάτες του να φεύγουν από το εστιατόριό του όχι ως πελάτες αλλά ως φίλοι.

Μάλιστα κέρδισε αρκετές διακρίσεις όπως το Time Out love London Awards, το Hardens top Uk restaurant Awards και το Fish and Chip shop της χρονιάς.

Ο άτυχος Κύπριος έχασε τη μάχη για τη ζωή την Τρίτη 21 Απριλίου.