Νέες καταγγελίες για το μπαρ στον Πρωταρά – Σήμερα η υπόθεση στο δικαστήριο

Νέες καταγγελίες για το μπαρ στον Πρωταρά – Σήμερα η υπόθεση στο δικαστήριο

Σε νέες καταγγελίες προχώρησαν χθες βράδυ της μέλη της Αστυνομίας, σε βάρος του ιδιοκτήτη του Nava στον Πρωταρά.

Παρά τις καταγγελίες που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και το γεγονός ότι η υπόθεση οδηγείται σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου, ο ιδιοκτήτης συνέχισε να αγνοεί τα διατάγματα, μη τηρώντας τις πρόνοιες του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας, Δρ Λεόντιος Κωστρίκκης, εξέφρασε την άποψη ότι ο κόσμος δεν έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης. Σημείωσε ότι το φταίξιμο για τις εικόνας που είδαμε από νυχτερινά κέντρα, δεν είναι μόνο των ιδιοκτητών, αλλά και όσων αποφάσισαν να πάνε παρά το γεγονός ότι δεν τηρούνταν τα μέτρα ασφάλειας.

Η υπόθεση οδηγείται σήμερα ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, με την Αστυνομία να καταθέτει αίτημα για αναστολή της λειτουργίας του εν λόγω υποστατικού.

Ενοχλημένος ο υπουργός Δικαιοσύνης

Σε δηλώσεις του στον ΠΟΛΙΤΗ 107.6 ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Γιώργος Σαββίδης, τόνισε ότι ο ιδιοκτήτης του κέντρου αναψυχής είχε καταγγελθεί το τελευταίο τριήμερο εννέα φορές, και παρά τις προειδοποιήσεις της Αστυνομίας «συνέχισε να δείχνει επαναλαμβανόμενη κατάφωρη αμέλεια και παρακοή των Διαταγμάτων περί Λοιμοκάθαρσεως Νόμου».

Ο κ. Σαββίδης δήλωσε ενοχλημένος που επιτράπηκε στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο να λειτουργήσει με ανευθυνότητα και απαράδεκτο τρόπο.

Ο υπουργός ανέφερε ότι εάν η Αστυνομία είχε τη δυνατότητα να κλείσει άμεσα το υποστατικό, όπως συμβαίνει και στην Ελλάδα, τότε θα το έπραττε.

ΠΗΓΗ ΠΟΛΙΤΗΣ