Χαρίζει ζωή με τον θάνατό της η 19χρονη- Η απόφαση ανθρωπιάς της οικογένειας

Χαρίζει ζωή με τον θάνατό της η 19χρονη- Η απόφαση ανθρωπιάς της οικογένειας

Ζωή σε δύο ασθενείς στην Κύπρο και έναν στην Ελλάδα δίνει με το θάνατό της η 19χρονη Μαριλένα Περικλέους, η οποία έχασε μετά από εννέα ημέρες τη μάχη για ζωή, μετά από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη στο δρόμο Λεμεσού-Πλατρών.

Η οικογένεια της άτυχης Μαριλένας, αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της και μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις, διαφάνηκε ότι μπορούν να δοθούν δύο νεφροί και το ήπαρ.

Οι δύο νεφροί θα μεταμοσχευθούν σε δύο ασθενείς στην Κύπρο, ενώ το ήπαρ πρόκειται να μεταφερθεί στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι η 19χρονη υπέκυψε στα τραύματά της το πρωί της Κυριακής, εννέα ημέρες μετά το τροχαίο ατύχημα στο οποίο τραυματίστηκε. Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 11.50 όταν αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 20χρονος, με συνεπιβάτες τις δύο 19χρονες, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος.

Η 19χρονη υπέστη βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, υπαραχνοειδή αιμορραγία, υποσκληρίδιο αιμάτωμα και ρήξη πνεύμονα, σπλήνας και διαφράγματος. Αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για νοσηλεία, όπου και εξέπνευσε.