Νέο θανατηφόρο στην Πάφο: 82χρονος παρασύρθηκε από το όχημά του

Νέο θανατηφόρο στην Πάφο: 82χρονος παρασύρθηκε από το όχημά του

0 82χρονος Ελληνοκύπριος Ιωάννης Μιχαήλ 82 ετών από την Χλώρακα τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ προσπαθούσε να σταθμεύσει το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Τροχαία Πάφου, ο 82χρονος οδηγός γύρω στις 07:30 το πρωί στην προσπάθεια του να σταθμεύσει το όχημα του στο κέντρο της Πάφου, πλησίον της Δημοτικής αγοράς και ενώ βρισκόταν με το ένα πόδι στο όχημα και με το άλλο εκτός, το όχημα του κινήθηκε προς τα πίσω με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από πτώση του στο έδαφος και τραυματισμό του στην άσφαλτο .

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία, η σύζυγος του που βρισκόταν στην σκηνή, είχε εξέλθει του οχήματος την ώρα του συμβάντος και προσπαθούσε να μετακινήσει το όχημα προς τα πίσω ενώ ο σύζυγος της βρισκόταν στο κάθισμα του οδηγού με το ένα πόδι εντός του οχήματος και το άλλο εκτός .

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 82χρονο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε ότι υπέστη κατάγματα πλευρών ωστόσο στην συνέχεια υπέκυψε.