Ο Γιώργος Λιβέρας, πρώην στέλεχος του ΔΗΣΥ, νεκρός από τη θεομηνία στην Εύβοια

Ο Γιώργος Λιβέρας, πρώην στέλεχος του ΔΗΣΥ, νεκρός από τη θεομηνία στην Εύβοια

Θλίψη προκαλεί η είδηση του τραγικού θανάτου του 72χρονου Κύπριου Γιώργου Λιβέρα, που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στην Εύβοια κατά τη διάρκεια της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα ίχνη του Γιώργου Λιβέρα χάθηκαν από χθες ενώ βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή του Λευκαντίου στη Χαλκίδα και εντοπίστηκε σήμερα στη θαλάσσια περιοχή των Αγίων Αποστόλων Καλάμου. Η σορός του άτυχου Λιβέρα, ο οποίος μεταξύ άλλων διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του Δημοκρατικού Συναγερμού και μέλος του ΔΣ του CIM, αναγνωρίστηκε ήδη από συγγενικό του πρόσωπο που μετέβη σε αστυνομικό σταθμό της επαρχίας Λάρνακας.

Μιλώντας στο alphanews.live το μέλος του ΔΣ του CIM Γιάγκος Χατζηγιάννης εξέφρασε συγκλονισμό για τον θάνατο του Γιώργου Λιβέρα, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος του ΔΣ του CIM και μέλος επί σειρά τριάντα ετών. Έκανε λόγο για έναν ακέραιο χαρακτήρα που είχε μόνο φίλους και για τεράστια απώλεια για τον οικονομικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου.

Σύμφωνα με τον κύριο Χατζηγιάννη, το ΔΣ του CIM θα μελετήσει σε κατοπινό στάδιο τρόπους για να τιμήσει την μνήμη του Γιώργου Λιβέρα, που πρόσφερε τα μέγιστα στο εκπαιδευτικό ίδρυμα.