Υπόθεση σοκ: Καθηγητής κακοποιούσε εργάτες– Ζούσαν σε τρώγλη

Υπόθεση σοκ: Καθηγητής κακοποιούσε εργάτες– Ζούσαν σε τρώγλη

Απίστευτη υπόθεση κακοποίησης έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Όλα έγιναν στο Πισσούρι όπου καθηγητής ιδιωτικού Πανεπιστημίου, μόνιμος κάτοικος Κύπρου φέρεται να κακοποιούσε συστηματικά δυο εργάτες σε περβόλι όπου κατέχει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ανταποκριτή του ΣΙΓΜΑ στη Λεμεσό Βαγγέλη Ευαγγέλου ο 53χρονος καθηγητής κακοποιούσε δυο νεαρούς εργάτες από το Νεπάλ ηλικίας 21 και 23 ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 53χρονος δεν τους παρείχε τα βασικά ενώ τους έβαζε να διαμένουν σε χώρο στο χωράφι χωρίς να τους αφήνει να φύγουν από εκεί. Γι’ αυτό τον λόγο μάλιστα είχε προσλάβει άλλο αλλοδαπό, από την Αίγυπτο 31 ετών ο οποίος είχε αναλάβει χρέη «φρουρού».

Όταν ο ένας εκ των δυο νεαρών προσπάθησε να φύγει από τον χώρο ο 53χρονος καθηγητής του έριξε πέτρα η οποία τον τραυμάτισε στο πόδι με αποτέλεσμα να του προκαλέσει σοβαρό τραύμα. Ο άλλος νεαρός κατάφερε να διαφύγει και μετέβη στο χωριό όπου εξιστόρησε το δράμα που περνούσε με τον άλλο εργάτη σε γυναίκα, η οποία προέβη σε σχετική καταγγελία στον αστυνομικό σταθμό Πισσουρίου. Οι δυο ύποπτοι, ο Ελλαδίτης και ο Αιγύπτιος εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ενώ ο τραυματίας από το Νεπάλ διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού (ΓΝΛ) όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Το τραύμα εκ πρώτης όψεως είναι σοβαρό ενώ καταβάλλονται προσπάθειες να σωθεί το πόδι του νεαρού το οποίο υπέστη σηψαιμία.

Οι δυο οδηγήθηκαν ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο διέταξε την οκταήμερη κράτησή τους ενώ η Αστυνομία διερευνά υπόθεση εμπορίας προσώπων, απαγωγής και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

ΠΗΓΗ sigmalive.com