Απόπειρα φόνου Λιοπέτρι: Παραδέχθηκε ενοχή ο 24χρονος πρώην σύντροφος της 34χρονης (vid)

Απόπειρα φόνου Λιοπέτρι: Παραδέχθηκε ενοχή ο 24χρονος πρώην σύντροφος της 34χρονης (vid)

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου παρουσιάζεται ο 24χρονος Ελληνοκύπριου ο οποίος φέρεται να είναι το πρόσωπο που πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο χθες βράδυ την 34χρονη πρώην φίλη του έξω από την οικία της στο Λιοπέτρι.

Πληροφορίες της Cyprus Times, αναφέρουν πως σε αρχική του κατάθεση ο νεαρός παραδέχεται ότι είναι το πρόσωπο που πυροβόλησε δίνοντας διάφορους ισχυρισμούς για την πράξη του.

Φαίνεται πως ο 24χρονος δεν άντεξε τον χωρισμό του με την 34χρονη αλλά και το γεγονός ότι αυτή προχώρησε σε άλλη σχέση.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου ζήτησαν από το δικαστήριο την ποσωποκράτηση του για περίοδο 8 ημερών.

«Φέρει πολλαπλά τραύματα από σφαιρίδια τα οποία προήλθαν από ρίψη πυροβολισμών από κυνηγετικό όπλο. Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 24χρονου από χωριό της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου. Ο 24χρονος συνελήφθη γύρω στις 4 το πρωί. Εναντίον του διερευνάται υπόθεση απόπειρας φόνου» είπε ο Αντρέας Κωνσταντίνου, Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Αμμοχώστου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η απόπειρα φόνου διεπράχθη στις 9 το βράδυ της Κυριακής έξω από την οικία της 34χρονης η οποία εκείνη την στιγμή εξήλθε του σπιτιού της για να πετάξει σκουπίδια.

Η 34χρονη που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και φέρει επιπόλαια τραύματα στην πλάτη ενώ η κατάσταση της υγείας της, χαρακτηρίζεται εκτός κίνδυνου. Αναμένεται μάλιστα να εξεταστεί σήμερα από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.