Κρούσματα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

Κρούσματα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

Αγώνα δρόμου καταβάλλει η ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να παραμείνει σε καλή επιχειρησιακή κατάσταση, εξαιτίας των κρουσμάτων κορωνοϊού που ταλαιπωρούν το Σώμα.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αντρέας Κεττής ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή, δεκατρία μέλη του Σώματος είναι διαγνωσμένα ως κρούσματα της πανδημίας, τα περισσότερα από τα οποία στη Λεμεσό. Από τα δεκατρία περιστατικά, τα δώδεκα είναι μόνιμο προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ο ένας είναι εργάτης πυρόσβεσης. Μέχρι στιγμής, είκοσι έξι άτομα είναι σε αυτοπεριορισμό ως επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

"Το πρόβλημα είναι μεγάλο, έχουμε κάποια άτομα που δεν εργάζονται και παραμένουν πίσω για να μπορούμε αυτή την περίοδο, εάν προκύψει κάτι να αναπροσαρμόσουμε καθήκοντα και ωράρια. Είναι μια δύσκολη περίοδος και πρέπει να κάνουμε όλη υπομονή"

Ο κύριος Κεττής έκανε λόγο για μεγάλη ταλαιπωρία του προσωπικού εξαιτίας της κατάστασης και ζήτησε κατανόηση, τόσο από τα μέλη της Πυροσβεστικής όσο και από τους πολίτες.