Την Τρίτη παραδίδεται το πόρισμα για τον Στυλιανό στον Γενικό Εισαγγελέα

Την Τρίτη παραδίδεται το πόρισμα για τον Στυλιανό στον Γενικό Εισαγγελέα

Στα χέρια του Γενικού Εισαγγελέα θα παραδοθεί επιτέλους το πόρισμα για τον άδικο θάνατο του 15χρονου Στυλιανού. Αυτό ανέφερε σε ανάρτηση του ο ίδιος ο Γιώργος Σαββίδης. 

Ο Γενικός Εισαγγελέας ερωτηθείς από το politis.com.cy, επιβεβαίωσε το γεγονός, αναφέροντας παράλληλα ότι η ιστορία του Στυλιανού είναι αναμφίβολα από τις πλέον συγκλονιστικές, τραγικές ιστορίες και ως τέτοια θα αντιμετωπιστεί. Με το πέρας της παράδοσης του πορίσματος ο κ. Σαββίδης θα μελετήσει το πόρισμα και αφότου το αξιολογήσει θα δώσει τις ανάλογες οδηγίες.

Ο Γιώργος Σαββίδης ανέφερε:

Ενημερώνω ότι ήδη έχουν γίνει διευθετήσεις και το πόρισμα των Ποινικών Ανακριτών για την υπόθεση του ανήλικου Στυλιανού θα παραδοθεί στο γραφειο του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η Επίτροπος Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Στυλιανού Λοττίδη, σε ανακοίνωση της ανέφερε ότι «τα πρωτοφανή για τα κυπριακά δεδομένα ευρήματα που δόθηκαν στη δημοσιότητα στις 27, Νοεμβρίου, 2019 με την υποβολή της έκθεσης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ακόμη αξιολογούνται από του ποινικούς ανακριτές που ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας διόρισε για την διερεύνηση ποινικών αδικημάτων έναντι όλων των εμπλεκομένων προσώπων.