Έκλεισε λόγω κρουσμάτων το δημαρχείο στην Πέγεια – Σε καραντίνα και ο Δήμαρχος

Έκλεισε λόγω κρουσμάτων το δημαρχείο στην Πέγεια – Σε καραντίνα και ο Δήμαρχος

Έκλεισε από σήμερα το Δημοτικό Μέγαρο στην Πέγεια λόγω θετικού κρούσματος το οποίο ήρθε σε επαφή με τον Δήμαρχο και τους υπόλοιπους που εργάζονται στα γραφεία.

Ο Δήμαρχος Μαρίνος Λάμπρου επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του Ράδιο Κόσμος σημειώνοντας πως υπάλληλος από το γραμματειακό προσωπικό του Δήμου βρέθηκε θετική στον ιό γι’ αυτό πρόσθεσε κρίθηκε σκόπιμο και με βάση τα πρωτόκολλα όλοι οι υπάλληλοι του Δήμου και ο ίδιος να αυτοπεριοριστούν και να υποβληθούν σήμερα σε εξέταση PCR.

Αγωνία για τεστ

Συνεχίζονται σήμερα, οι δειγματοληψίες στο πλαίσιο του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου με rapid tests αντιγόνου, παράλληλα με τους ελέγχους που γίνονται στοχευμένα σε γηροκομεία, κέντρα αποκατάστασης και άλλες κλειστές δομές, αλλά και σε διάφορα Τμήματα και Υπηρεσίες του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Στην Πάφο οι μονάδες δειγματοληψίας για τον έλεγχο του γενικού πληθυσμού θα βρίσκονται από τις 10:30 μέχρι τις 17:00 στην Πλατεία Βρύσης Πεγειώτισσων, στην Πέγεια, καθώς και στο King’s Avenue Mall από τις 09:30 μέχρι τις 17:00.

Χθες στην Πάφο έγιναν  34 τεστ σε οίκους ευγηρίας και άλλες δομές χωρίς να προκύψει θετικό αποτέλεσμα.