Ομαδική απόδραση... στο Τρόοδος - Ουρές οχημάτων στους δρόμους (pics)

Ομαδική απόδραση... στο Τρόοδος - Ουρές οχημάτων στους δρόμους (pics)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Αυξημένη και σήμερα η διακίνηση στο Τρόοδος με την πρόσβαση στην περιοχή να είναι από σήμερα ελεγχόμενη από την Αστυνομία καθώς χθες παρατηρήθηκε κοσμοσυρροή.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση η πρόσβαση στην πλατεία θα επιτρέπεται μόνο σε μικρό αριθμό οχημάτων κάθε φορά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα "μπλόκα" της Αστυνομίας για ελέγχους σε οδηγούς που θα διακινηθούν προς το Τρόοδος αρχίζουν από το Ακάκι. Η Αστυνομία υπενθυμίζει ότι η παρουσία του κοινού στην περιοχή Τροόδους, επιτρέπεται μόνο για ατομική άσκηση ή άθληση, στα μονοπάτια της φύσης του Τμήματος Δασών και όχι για οποιοδήποτε άλλο σκοπό. Η παρουσία της Αστυνομίας στην περιοχή, είναι αυξημένη για διαχείριση της κατάστασης και έλεγχο της εφαρμογής των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Σημειώνεται ότι λόγω της αυξημένης τροχαίας κίνησης χθες, η Αστυνομία "έστησε" κέντρο συντονισμού ενώ προχώρησε σε ελέγχους σχετικά με παραβάσεις του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο.

Από τους ελέγχους, τα μέλη της Αστυνομικής Δύναμης προχώρησαν σε 21 καταγγελίες πολιτών για παραβίαση των διαταγμάτων, 34 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα και τέσσερις καταγγελίες για παράνομη πλανοδιοπώληση.

πηγη Alpha