Ο καταξιωμένος James Molloy είναι ο νέος Global Makeup Ambassador της Rimmel London.

Ο καταξιωμένος James Molloy είναι ο νέος Global Makeup Ambassador της Rimmel London.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Η Coty – ηγετική εταιρεία στα προϊόντα ομορφιάς παγκοσμίως – και η Rimmel London ανακοίνωσαν πρόσφατα πως ο διεθνούς φήμης James Molloy έχει αναλάβει τον ρόλο του Global Makeup Ambassador για τη Rimmel London. Ο James Molloy αποτελεί ένα ανερχόμενο αστέρι, γνωστό για τη δημιουργικότητά του, αλλά την ικανότητά του να δημιουργεί μοναδικά looks σε πασαρέλες, στο κόκκινο χαλί και σε φωτογραφίσεις γνωστών περιοδικών. Η δυναμική και το style του James τον κάνουν το καταλληλότερο άτομο, για να επικοινωνήσει το τολμηρό και πρωτοποριακό όραμα της Rimmel London στους καταναλωτές.

Ο James Molloy χαίρει μεγάλης εκτίμησης και σεβασμού από φωτογράφους και celebrities, αλλά και όσους βρίσκονται στη βιομηχανία του makeup. Ο ίδιος έχει συνεργαστεί με την Emma Watson, τον Kanye West και την Dita Von Teese. Η δουλειά του έχει φιγουράρει συχνά σε κορυφαία περιοδικά μόδας και δημιουργικότητας, όπως Vogue, Harper's Bazaar και L’Officiel.

Πριν αναλάβει τον ρόλο του Global Makeup Ambassador για τη Rimmel London, ο James βρισκόταν στην οικογένεια της MAC, ως UK Senior Artist και Director of Makeup Artistry (Asia Pacific). Αυτή η θέση του έδωσε την ευκαιρία να είναι στην καρδιά μεγάλων fashion shows και να συνεργαστεί με σχεδιαστές όπως Stella McCartney, Moschino Resort και Proenza Schouler.

Ο νέος Global Makeup Ambassador της Rimmel London έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στη Νότια Αγγλία, όπου σπούδασε τέχνη, πριν ασχοληθεί με το visual merchandising. Μεγαλώνοντας, ο James επηρεάστηκε από τους superstars των 90s και τη νυχτερινή ζωή της Αγγλίας, τα οποία άναψαν για τη σπίθα του πάθους τους για τη μόδα και το makeup.

Η Montse Passolas, Vice President Global Marketing Rimmel London & Manhattan, σημείωσε: «Είμαστε κατενθουσιασμένοι με αυτή τη συνεργασία. Ο James έχει ζήσει στο εξωτερικό, κάτι το οποίο του επέτρεψε να αναπτύξει ένα εντυπωσιακό όραμα και μια open-minded άποψη για την ομορφιά.»

Ο ίδιος ο James Molloy δήλωσε πως η συνεργασία του με τη Rimmel είναι ιδιαίτερα τιμητική για τον ίδιο και πως νιώθει πολύ περήφανος που θα δουλέψει για ένα τόσο δυνατό αγγλικό brand.

Στόχος του James είναι να «σπρώξει» τα όρια της ομορφιάς και να δημιουργήσει πρωτοποριακές τάσεις makeup και νέα looks που θα αγκαλιαστούν από τους καταναλωτές και τους fans της Rimmel.