10 Λάθη που κάνει η γυναίκα, όταν είναι σε σχέση

10 Λάθη που κάνει η γυναίκα, όταν είναι σε σχέση

Είναι δύσκολο να κρατήσεις μια σχέση για καιρό, εκτός αν αποφύγεις κάποια λάθη.

Γενικά, σαν γυναίκα είσαι ευαίσθητη, ρομαντική, δοτική και δίνεις την αίσθηση ότι είσαι αδύναμη και χρειάζεσαι κάποιον στιβαρό άντρα να σε προστατέψει και να σε στηρίξει. Με τον αισθησιασμό και την αιθέρια αύρα σου εύκολα κερδίζεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου και ακόμα πιο εύκολα το παρασύρεις στον μαγικό σου κόσμο.

Ωστόσο, όσον αφορά στη σχέση σου, κάνεις κάποια λάθη που μπορούν να οδηγήσουν στη λήξη της. Ρίξε μια ματιά παρακάτω και δες, αν μπορείς να τα αποφύγεις!

1. Στα δύσκολα παραιτείσαι

Είναι λογικό σε μια σχέση να μην είναι συνεχώς όλα ρόδινα. Προβλήματα της καθημερινότητας ή ακόμα κι η συνήθεια τη φθείρουν. Εκεί, αντί να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να επαναφέρεις τον έρωτα και τη φλόγα ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου, αποσύρεσαι στα «ιδιαίτερα διαμερίσματά σου» και πέφτεις σε μελαγχολία, επειδή τα πράγματα δεν είναι όπως ήταν.

Δείτε επίσης: 

2. Παραείσαι ευαίσθητη

Με το παραμικρό μπορεί να βάλεις τα κλάματα ή να πάρεις όλες τις... αμαρτίες του κόσμου πάνω σου. Θεωρείς ότι έκανες εσύ κάτι, γι’ αυτό ο σύντροφός σου δε μιλιέται, φταις γιατί χάλασε η όμορφη ατμόσφαιρα μεταξύ σας γι’ αυτό που είπες και γενικά οτιδήποτε πάει στραβά, νιώθεις ότι γίνεται εξ αιτίας ενός δικού σου λάθους. Αποτέλεσμα, να τον ρωτάς συνεχώς τι έχει για να καθησυχάσεις τις ανησυχίες σου και τα πράγματα να γίνονται χειρότερα.

3. Βασίζεσαι περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε στον άλλον
Ορισμένες φορές δείχνεις τόσο απροστάτευτη και αδύναμη, που δίνεις την αίσθηση ότι αν τυχόν η σχέση σου δεν προχωρήσει, θα καταστραφείς. Ωστόσο, μπαίνοντας σε αυτή τη θέση και βάζοντας τις ανάγκες του συντρόφου σου πιο πάνω από τις δικές σου, δίνεις κάθε δικαίωμα να θεωρηθείς δεδομένη κι ό,τι κι αν σου κάνει, προκειμένου να μην τον χάσεις, θα το υπομείνεις.

4. Συχνά είσαι στον κόσμο σου
Είσαι αφηρημένη, απορροφιέσαι στις σκέψεις, τα όνειρα και τις φαντασιώσεις σου και δεν έχεις επικοινωνία με τον έξω κόσμο, κατά συνέπεια και με το ταίρι σου. Αποτέλεσμα, να θεωρεί ότι δεν έχεις πάρει καν είδηση, αν έχει συμβεί κάτι, αν είναι καλά ή όχι και να νιώθει ότι νοιάζεσαι μόνο για τον εαυτό σου.

5. Είσαι μυστικοπαθής
Έχεις συνεχώς την τάση να κάνεις διάφορα στα κρυφά, χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος, λες και δεν εμπιστεύεσαι τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου ή φοβάσαι, μήπως σε κριτικάρει. Το αστείο είναι ότι δεν πρόκειται για σοβαρά ή... πονηρά, αλλά για χαζομάρες, που όμως μπορεί να γίνουν η αιτία έντασης, καθώς η συμπεριφορά σου κινεί υποψίες.

astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα για Περισσότερα πατώντας εδώ!