Πέντε fashion trends των 70's που συνεχίζουμε να φοράμε μέχρι και σήμερα

Πέντε fashion trends των 70's που συνεχίζουμε να φοράμε μέχρι και σήμερα

Είναι άλλωστε γνωστό πως η μόδα κάνει κύκλους.

Κάθε σεζόν περιμένουμε με αγωνία να δούμε όλα τα νέα στυλ και trends που θα κυριαρχήσουν. Οι μεγάλοι Οίκοι Μόδας ξέρουν καλά άλλωστε πώς να δημιουργούν τάσεις ή να αναβιώνουν παλαιότερες, στην πιο σύγχρονη εκδοχή τους.

Η δεκαετία του 70' αποτελεί σταθμό στην ιστορία της μόδας, αν σκεφτούμε πως τα περισσότερα trends παραμένουν επίκαιρα μέχρι και σήμερα. Φορέματα με boho διάθεση, κοτλέ ρούχα, μπότες over the knee και midi φούστες αγαπήθηκαν όσο τίποτε ενώ εξακολουθούν να φοριούνται επιτυχώς από τις περισσότερες γυναίκες.

Μεγάλο ρόλο έπαιξαν φυσικά οι σχεδιαστές εκείνης της εποχής (Yves Saint Laurent, Karl Lagerfeld και Diane von Furstenburg) αφού οι δημιουργίες τους ήταν πηγή έμπνευσης των νέων τάσεων που στιγμάτισαν αργότερα την αγορά. Αυτή η λαμπρή εποχή των 70's απαρτιζόταν με μερικά από τα μεγαλύτερα fashion icon όλων των εποχών όπως η Cher, η Grace Jones, η Bianca Jagger και η Debbie Harry.

Μπορεί να βρισκόμαστε εν έτη 2020, όμως πολλά από τα trends που μεσουρανούσαν τις προηγούμενες δεκαετίες, παραμένουν στη fashion σκηνή. Στην gallery που ακολουθεί συγκεντρώσαμε 5 από τις τάσεις των 70's που εξακολουθούμε να επιλέγουμε μέχρι και σήμερα κάνοντας την διαφορά στις εμφανίσεις μας.

Διαβάστε περισσότερα στο Plus.queen.gr