Ρέμος: Η τρυφερή εξομολόγηση για την κόρη του-Πότε θα παντρευτεί την Υβόννη (Βίντεο)

Ρέμος: Η τρυφερή εξομολόγηση για την κόρη του-Πότε θα παντρευτεί την Υβόννη (Βίντεο)

Ο Αντώνης Ρέμος ήταν καλεσμένος στον Γρηγόρης Αρναούτογλουστο «The 2Night Show» και μίλησε για την κόρη του, Ελένη, αλλά και πότε τελικά θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Υβόννη Μπόσνιακ!

«Ναι θα γίνει και ο γάμος. Oύτως ή άλλως είμαστε σαν παντρεμένοι, δηλαδή θεωρώ πως το παιδί είναι όλη η ιστορία, το να φτιάξεις έναν καινούργιο άνθρωπο. Οι γυναίκες θέλουν πιο πολύ έτσι αυτό το παραμύθι... Θα γίνουν όλα αυτά» είπε ο τραγουδιστής.

Όσον αφορά την κόρη του, τόνισε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος και ευλογημένος που το πρώτο μου παιδί είναι κορίτσι γιατί τα κορίτσια έχουν μία άλλη ομορφιά, όπως μου λένε και άλλοι πατεράδες που έχουν και αυτοί κορίτσια. Και η Υβόννη ήθελε κορίτσι και εγώ γιατί ήθελα να δώσω το όνομα της μαμάς μου. Ο θεούλης λοιπόν μας άκουσε και μας έφερε την «Ελενίτσα» μας. Όταν πρωτογεννήθηκε έμοιαζε με εμένα γιατί ήταν πρησμένη. Τώρα μοιάζει στην Υβόννη ακόμα και στη φωνή... Κάθε μέρα δίπλα της είναι και μία καινούργια μέρα. Είναι στιγμές που λέω τι έκανα πριν από αυτό το παιδί. Πριν από το παιδί ζούσα φυσικά, απλά τώρα υπάρχει στόχος, έμπνευση, λόγος για να δημιουργήσω. Η κόρη μου είναι λόγος για να σταθώ όρθιος, να κρατήσω το σπίτι μου όρθιο, λόγος για να παλεύω κάθε μέρα για το σπίτι μου, λόγος για να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος άνθρωπος».

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: gossip-tv.gr