Ποιός διάσημος μπαμπάς έχει τη νεότερη fan του Star Wars;

Ποιός διάσημος μπαμπάς έχει τη νεότερη fan του Star Wars;

O Δεκέμβριος που διανύουμε είναι αναμφίβολα ο μήνας του Star Wars , είτε σας αρέσει είτε όχι και στο hype συμμετέχει και η οικογένεια του Mr Facebook.


Σίγουρα όσοι δεν είσαστε φανατικοί του Star Wars, θα σας την έχει δώσει στα νεύρα όλη αυτή η διαφημιστική εκστρατεία, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αλλά και τα αφιερώματα στο YouTube με τα Star Wars προϊόντα.

Χάρη στο Facebook και στον καινούργιο μπαμπά Mark Zuckerberg, μπορείτε να κάνετε ένα πολύ ευχάριστο διάλειμμα από τις φωτογραφίες που έχουν γεμίσει το Facebook οι φανατικοί του Star Wars.

Oπλισμένη με ένα μίνι φωτόσπαθο και τυλιγμένη σε μια καφέ κουβέρτα, η μικρούλα Max Zuckerberg είναι η τέλεια Jedi. Ο περήφανος πατέρας Zuckerberg, σημείωσε κάτω από την φωτογραφία της κόρης του την εξής λεζάντα: «Η δύναμη είναι ισχυρή με αυτό» εφιστώντας έτσι την προσοχή των φίλων του στην συγκεκριμένη ανάρτηση.

Ωστόσο, αν η πλευρά που είναι γυρισμένη η Max δείχνει κάτι , υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο πατέρας της να επέλεξε τη λάθος πλευρά.

Την ίδια ώρα, η έβδομη συνέχεια του Star Wars, κατάφερε να συγκεντρώσει το περασμένο Σαββατοκύριακο παραπάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια μόνο στην Αμερική. Και έπεται συνέχεια!