Ελληνίδα ηθοποιός: Έφτασα 100 κιλά, σιχάθηκα τον εαυτό μου και έκοψα το σεξ! (photos)

Ελληνίδα ηθοποιός: Έφτασα 100 κιλά, σιχάθηκα τον εαυτό μου και έκοψα το σεξ! (photos)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Κόβεται το σεξ; Η Θεοπούλα στο Παρά πέντε έλεγε δε κόβεται, όμως Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει ότι το έκοψε όταν έφτασε 100 κιλά και εξήγησε τον λόγο!

«Δεν αγαπάς το σώμα σου όταν έχεις μάθει να είσαι αδύνατος και ξαφνικά παχαίνεις. Όταν απέκτησα πρόβλημα με το θυρεοειδή μου, πήρα δέκα κιλά μέσα σε μικρό διάστημα και προσπαθούσα να τα χάσω με διάφορες δίαιτες.

Πέρασαν έξι μήνες και δεν τα είχα καταφέρει, κουράστηκα πολύ ψυχολογικά. Εγκατέλειψα την προσπάθεια. Ξεκίνησα να τρώω γαριδάκια, παγωτό σε οικογενειακές συσκευασίες, κάποια στιγμή έφτασα κοντά στα 100 κιλά.

Δεν μου έκαναν τα ρούχα μου, δεν ήθελα να δω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και καθόμουν κλεισμένη μέσα στο σπίτι. Είχα απογοητευτεί, δεν επιθυμούσα ούτε να μιλήσω με ψυχολόγο. Σιχαινόμουν τον εαυτό μου, σε σημείο που έκοψα και το σεξ. Έβλεπα άντρες και δεν μου έκανε καμία αίσθηση.

Σκεφτόμουν “πώς μπορεί ο άλλος να με δει ερωτικά, αφού έχω τόσα παραπανίσια κιλά;”. Κάποια στιγμή ρύθμισα το θυρεοειδή μου και ταυτόχρονα βρέθηκε ένας άντρας στη ζωή μου. Από τη στιγμή που έπαψα να δίνω σημασία στη ζυγαριά, έχανα βάρος. Μόλις χώρισα, η ζυγαριά ανέβηκε πάλι.

Πλέον έχω μάθει στα κιλά μου κι έχω αποδεχτεί πως είμαι υπέρβαρη. Δεν λέγομαι ούτε γεματούλα ούτε με περιττά κιλά. Με έχω αποδεχτεί, χωρίς αυτό να σημαίνει πως μου αρέσει που συμβαίνει αυτό. Όμως, για να ανεβαίνω πάνω στη σκηνή με αυτό το σώμα, σημαίνει πως το έχω αποδεχτεί πλήρως» είπε στο people η Καίτη Φίνου!

Πηγή: gossip-tv.gr