Η viral αντίδραση: O ΝτιΚάπριο γελάει πίσω από την πλάτη της Gaga στις Χρυσές Σφαίρες (video)

Η viral αντίδραση: O ΝτιΚάπριο γελάει πίσω από την πλάτη της Gaga στις Χρυσές Σφαίρες (video)

Ο ΝτιΚάπριο μόλις καταλαβαίνει ότι η Gaga πέρασε δίπλα του και οι κάμερες καταγράφουν τη συμπεριφορά του, σοβαρεύει, αλλά η κάμερα ήδη τον έχει τσακώσει στα πράσα.

Οι εκπλήξεις ήταν πολλές, οι αντιδράσεις περισσότερες. Εαν το Iντερνετ ξεχώρισε μια και μόνο στιγμή από τη χθεσινή απονομή που προοιωνίζει τα Oscars στο Χόλιγουντ, στην 73η των Χρυσών Σφαιρών ήταν αυτή και είχε πρωταγωνιστές δύο βραβευμένους. Τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο που ίσως αγαπάει τις πιτσιρίκες και τη Lady Gaga που ίσως αγαπάει τις αντιγραφές.

Η ιστορία έχει κάπως έτσι. Όταν ανακοινώθηκε η βράβευση της Lady Gaga για τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού Σε Βοηθητικό Ρόλο Για Τηλεοπτική Σειρά ως "Κόμισσα" στο "American Horror Story: Hotel" η 29χρονη pop star σηκώθηκε έκπληκτη και προφανώς ζαλισμένη από τη μέθη της στιγμής και ίσως της άφθονης σαμπάνιας. Περπατώντας προς τη σκηνή η Τζερμανότα, ετών 29, σκούντισε τον 41χρονο ΝτιΚάπριο ο οποίος και εκείνη την ώρα διασκέδαζε με τους συνδαιτυμόνες του (μήπως κοροϊδεύοντας;) χαρίζοντας ένα απίθανο ενσταντανέ.

Η ιστορία συνεχίστηκε κάπως έτσι. Η Gaga είπε ότι δεν σκούντισε κανέναν επειδή είδε ότι την κορόιδευε και ο ΝτιΚάπριο δεν είπε τίποτα γιατί απολαμβάνει τη βράβευση του για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία που κέρδισε εντυπώσεις και βραβεία, την "Επιστροφή" του Ιναρίτου.

When your ex literally bumps into you on a night out... https://t.co/D1xLr1iWEA

— Leo DiCaprio Reacts (@LDiCaprioReacts) January 11, 2016

Τα συμπεράσματα δικά σας καθώς για το Ιντερνετ δεν έχει σημασία η αξία αλλά το παρασκήνιο. "Η κοροϊδία είναι ο ατμός των μικρών ψυχών" είπε κάποτε ο Άγγλος ποιητής Άλφρεντ Τένισον. Κάτι περισσότερο θα ξέρει.

Πηγή: cnn.gr