Ο Βαρδής στέλνει μήνυμα στον πατέρα του για τη γιορτή του και συγκινεί - Διαβάστε τι του έγραψε

Ο Βαρδής στέλνει μήνυμα στον πατέρα του για τη γιορτή του και συγκινεί - Διαβάστε τι του έγραψε
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Ανήμερα του Αγίου Αντωνίου, ο Γιάννης Βαρδής δεν θα μπορούσε να μην μνημονεύσει τον αξέχαστο πατέρα του Αντώνη Βαρδή.

Μπορεί να έχει φύγει εδώ και καιρό από τη ζωή μένει για πάντα στις καρδιές όλων και κυρίως των ανθρώπων που τον αγάπησαν πολύ.

Ο γιος του, ο οποίος σύντομα θα γίνει και εκείνος μπαμπάς μιας και η σύντροφός του Νατάσσα Σκαφίδα είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί, ανάρτησε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, καθιστώντας σαφές προς πάσα κατεύθυνση πως όχι μόνο δεν έχει φύγει από κοντά του, αλλά μέσα στην καρδιά του είναι πιο ζωντανός από ποτέ.

Δείτε τι έγραψε:

«Μπαμπά μου χρόνια σου πολλά. Σε σκέφτομαι ό,τι και να κάνω. Σε ευχαριστώ που μου δείχνεις πως είσαι πάντα εδώ. Σε ευχαριστώ που μόλις μπω στο αμάξι σε ακούω. Σε ευχαριστώ που μόλις μπω σε ένα κατάστημα πάλι σε ακούω. Είσαι παντού και μου το δείχνεις. Παντού όμως χωρίς υπερβολή.Βρίσκεις τον τρόπο πάντα. Αυτά τα τυχαία γεγονότα που μόνο τυχαία δεν είναι.

Σε ευχαριστώ που έρχεσαι κάθε μέρα στον ύπνο μου και κάνουμε συζητήσεις και μου χαρίζεις απλόχερα τα χαμόγελά σου. Πολλές συζητήσεις η αλήθεια. Στο έχω πει και το ξέρεις, πως ακολουθώ κάθε επιθυμία σου, κάθε σκέψη σου, κάθε απόφασή σου και κάθε εντολή σου. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Υπάρχει αυτό που ήθελες εσύ. Σ’ αγαπάω!».

Πηγή: gossip-tv.gr