Αυτές είναι οι πιο καυτές Κύπριες με διεθνή καριέρα! (photos)

Αυτές είναι οι πιο καυτές Κύπριες με διεθνή καριέρα! (photos)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Μία μικρή πρώτη δόση από το θηλυκό μεγαλείο του νησιού που έχει καταφέρει να σαγηνεύσει, όχι μόνο εντός αλλά και εκτός συνόρων!

Οι περισσότεροι από όσους διαβάζετε αυτές τις γραμμές, ήσασταν αγέννητοι όταν η Άννα Βίσση πάτησε για πρώτη φορά το πόδι της στην Ελλάδα. Πριν τον Καρβέλα, τους Δαίμονες, τους κοιλιακούς-φέτες, τα πιπίνια και τις λεσβιακές φήμες. Ναι, η Άννα είναι διαχρονική. Και δεν χρειάζεται καν να την συμπαθείς για να το παραδεχθείς.

Η 24χρονη Κυπριακής καταγωγής οικονομολόγος Gabriella Demetriades γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Cape Town. Αλλά η Αφρικάνικη ήπειρος στάθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τις φιλοδοξίες της. Με όπλο μια φωτογράφηση στο FHM Νότιας Αφρικής (και τον τίτλο της πιο σέξι γυναίκας στην χώρα) κυνηγάει πλέον με αξιώσεις την τύχη της στο Bollywood.

Η 18χρονη Ήβη Αδάμου μοιάζει γενετικά κατασκευασμένη σε κάποιο μυστικό εργαστήριο δημιουργίας της τέλειας τραγουδο-σταρ. Καμία δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί της. Από φωνή, κορμί και φρεσκάδα. Το μόνο που μένει για να εδραιώσει την επικυριαρχία της, είναι μια κάρα-σέξι φωτογράφηση.

Επί τρία χρόνια η Σοφία Γεωργίου, Μις Κύπρος 1999 και απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Χαβάη, έπαιρνε το αεροπλάνο κάθε τρεις μήνες, ερχόταν στην Ελλάδα, πειθόταν να κάνει μια σέξι φωτογράφηση, άφηνε σέκους όλους τους συντελεστές (φωτογράφους, αρχισυντάκτες) και μετά επέστρεφε στην Λευκωσία. Τελικά μας βαρέθηκε, φόρεσε για τα καλά τα ρούχα της και πλέον διαπρέπει ως marketing director κάπου στην Κύπρο.

Αισθάνεσαι πολύ τοσοδούλης όταν βρίσκεσαι στην παρουσία της Στέλλας Δημητρίου. Με ύψος 1,83 και κορμί που δεν έχει ξεχάσει τις μέρες που έκανε πρωταθλητισμό για χάρη της εθνικής ομάδας βόλεϊ της Κύπρου, η Σταρ Ελλάς 2000 έχει γδυθεί όσο έκρινε απαραίτητο για να κερδίσει την θέση της σε αυτή την λίστα. Bonus η εξίσου λαχταριστή αδελφή της, τηλε-παρουσιάσρια και μοντέλο Χριστίνα Δημητρίου.

Στα 38 της, η Μαριάντα Πιερίδη (τραγουδίστρια και ραδιοφωνική παραγωγός) παραμένει η γυναίκα με την οποία πολύ θα ήθελες να ναυαγήσεις σε ένα έρημο νησί. Χαβαλές, αυθόρμητη και διαχρονικά γυμνασμένη. Όσον αφορά το καλύτερο σημείο της ανατομίας της, ας αφήσουμε τις φωτογραφίες να πουν την δική τους ιστορία.

Μάτια ιπτάμενοι δίσκοι, φυσικό στήθος λες και το σχεδίασε ο Manara και μια έμφυτη καχυποψία απέναντι σε κάθε Έλληνα που πάλευε να την κάνει να βγάλει τα ρούχα της. Η Μαίρη Κόπλευ σχεδιάζει πλέον κοσμήματα. Και εμείς αναπολούμε τις δυο μόλις φωτογραφήσεις που έχει κάνει στην ζωή της (και οι δυο επί ελληνικού εδάφους).