Ελληνίδα ηθοποιός: Ζω ένα εφιάλτη. Πούλησα κοσμήματα της μητέρας μου για να μην πάω φυλακή! (video)

Ελληνίδα ηθοποιός: Ζω ένα εφιάλτη. Πούλησα κοσμήματα της μητέρας μου για να μην πάω φυλακή! (video)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Τεράστια οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός.

Κινδυνεύει να χάσει ακόμα και το σπίτι της, ενώ αναγκάστηκε όπως είπε να πουλήσει τα κοσμήματα της μητέρας της για να μην πάει φυλακή.

Η Μαρία Ιωαννίδου πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και εκεί άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αλλά και τους κλειστούς λογαριασμούς από τους οποίους δεν μπορεί να κάνει ανάληψη.

«Έδωσα μπιζού που άνηκαν στην οικογένειά μου, της μαμάς μου, γιατί δεν είχα άμεσα λεφτά να πληρώσω... Θα με έκλειναν στην φυλακή. Οι εταίροι άρχισαν να μην πληρώνουν τίποτα, ούτε εφορία, ούτε ΙΚΑ, ούτε τίποτα. Τι να διαχειριστώ; Που μου έχουν φύγει κοντά 40 χιλιάρικα; Που εκκρεμούν άλλα εκατό; Δεν μπορούσα να κοιμηθώ.

Χτυπούσε το κουδούνι, αναπηδούσα και έλεγα αν θα μου έρθει κάποιο χαρτί για λεφτά. Και ερχόταν κάποιο χαρτί για λεφτά που έπρεπε άμεσα να πληρώσω. “Φεύγοντας” η μαμά μου έδωσε ένα πολύ ιδιαίτερο δαχτυλίδι. Το φορούσα πάντα, ήταν το γούρι μου, ήταν τα πάντα, ήταν η μαμά μου εκεί. Όταν έγινε όλη αυτή η συμφορά, εξαναγκάστηκα γιατί δεν είχα άμεσα λεφτά και με τρομοκρατούσαν λέγοντας “αν δεν πληρώσεις, θα πας φυλακή”.

Αναγκάστηκα να τα δώσω τα μπιζού της μαμάς. Δεν έχω μπιζού της μαμάς, και δικά μου δεν έχω και του Φρέντυ.

Αλλά της μαμάς μου με πόνεσε πάρα πολύ».

Πηγή: gossip-tv.gr

Video 1

Ελληνίδα ηθοποιός: «Ζω έναν εφιάλτη. Πούλησα τα κοσμήματα της μητέρας μου για να μην πάω φυλακή»