Επίθεση Κώστα Γεννάρη στη Βασιλική Χατζηαδάμου: «Αππωμένο νηπιαγωγείο» η εκπομπή της

Επίθεση Κώστα Γεννάρη στη Βασιλική Χατζηαδάμου: «Αππωμένο νηπιαγωγείο» η εκπομπή της

Τον δημοσιογράφο Κώστα Γεννάρη φαίνεται ότι βρίσκει απέναντί της η απογευματινή εκπομπή του Σίγμα με παρουσιάστρια της Βασιλική Χατζηαδάμου.

O δημοσιογράφος δε δίστασε να ασκήσει σκληρή κριτική απέναντι στην εκπομπή αλλά και στην ίδια την παρουσιάστρια χαρακτηρίζοντάς την "αυλή νηπιαγωγείου με αππωμένα κοριτσόπουλα".

Ο δημοσιογράφος δεν άφησε σε χλωρό κλαρί τους συντελεστές της εκπομπής εκφέροντας ιδιαίτερα απαξιωτική άποψη για την παρουσία τους, και όντας ιδιαίτερα επικριτικός για τις επιλογές της ίδιας της Βασιλικής.

Αυτούσιο το σχόλιο που ανάρτησε ο δημοσιογράφος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Επειδή επιμένω να λέω τη γνώμη μου, θα στρέψω την προσοχή μου στην Βασιλική Χατζηαδάμου. Στο ΡΙΚ αδικήθηκε από το ίδιο το σύστημα που λειτουργεί εκεί. Όπως αδικήθηκε και ο Κούλης. Αποφάσισε να φύγει και να αναλάβει απογευματινή εκπομπή στο Σίγμα. Και αδίκησε τον ευατό της διπλά.
Θεωρώ την Βασιλική αξιόλογο πλάσμα με πολλά να μπορεί να προσφέρει στον πολιτισμό, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τηνπαράδοση. Υποτίμησε δυστυχώς αυτή την δυνατότητας της. Και παρασύρθηκε σε μια εκπομπή που στην καλύτερη περίπτωση θυμίζει αυλή νηπιαγωγείου, με αππωμένα κοριτσόπουλα να έχουν ξεθαρρέψει και να νομίζουν ότι έχουν κιόλας μετατραπεί σε αστέρες της τηλεόρασης, αυτό που λένε, "τηλεπερσόνες" και ένα νεαρό που δεν ξέρει τι είναι και μοναδική του επιθυμία είναι να εισπράξει χειροκροτήματα επιδοκιμασίας με τις ανοησίες που λέει. Αδίκησε τον εαυτό της και έριξε το επίπεδο της στα βάθη.
Δεν το είχε ανάγκη. Κάποια στιγμή θα ερχόταν και η αναγνώριση. Και θα παρέμενε ένα όνομα και θα προστάτευε και την προσωπικότητα της και την ταυτότητα της. Κρίμα.