Κύπριος επώνυμος ζήτησε ελληνική υπηκοότητα και του κάνουν τεστ ελληνικής ιστορίας!

Κύπριος επώνυμος ζήτησε ελληνική υπηκοότητα και του κάνουν τεστ ελληνικής ιστορίας!

Για την περιπέτειά του με την ελληνική γραφειοκρατία μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη ο Κύπριος συνθέτης - 4.500 οι υποψήφιοι για το X Factor

 

Ο Γιώργος Θεοφάνους επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ως κριτής στο γνωστό show μουσικών ταλέντων, X Factor και το βράδυ της Δευτέρας συνάντησε στο πλατό του «ΌΛΑ Πρώτη Φορά», τον Θέμο και τη Δούκισσα Νομικού.

«Το νέο x Factor θα είναι καλό. Δεν ψάχνουμε τον Γιάννη Πάριο ή τη Μαρινέλλα, αυτοί είναι μοναδικοί.Δεν θα είμαι ο κακός του X Factor. Θα είμαι ο εαυτός μου, αν ο απέναντι θέλει να τα ακούσει θα τα ακούσει. Χαίρομαι που ο ΣΚΑΪ ανέλαβε τέτοι project. Δεν περίμενα τη συμμετοχή του κόσμου, έχουμε 4.500 αιτήσεις. Εγώ χαίρομαι που είμαστε μια κριτική επιτροπή που αποτελείται από ξεχωριστούς και σημαντικούς ανθρώπους».

Ο Κύπριος συνθέτης αποκάλυψε επίσης πως δυσκολεύεται να αποκτήσει την Ελληνική υπηκοότητα.

«Εγώ έιμαι εδώ 27 χρόνια εδώ φορολογούμενος. Ακόμα δεν έχω πάρει την ελληνική υπηκοότητα.Τώρα το ζήτησα γιατί θέλω να μπορώ να ψηφίζω εδώ στην Ελλάδα.Έκανα τις διαδικασίες και μου είπαν οτι θα πρέπει να περάσω ένα τεστ για το αν ξέρω ελληνική ιστορία και θέλουν και 1000 ευρώ μεταξύ άλλων».