Αυτοί είναι οι Κύπριοι του Game Of Thrones (photos)

Αυτοί είναι οι Κύπριοι του Game Of Thrones (photos)

Το Game Of Thrones είναι μια σειρά που προκαλεί πανικό στους τηλεθεατές και κάθε επεισόδιο της σπάει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης.

Από αυτή την σειρά δε θα μπορούσαν να λείπουν Κύπριοι ηθοποιοί και σας τους παρουσιάζουμε λοιπόν.

Μιχάλης Χαραλαμπίδης

got mixalis nikolaou

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, συμμετέχει στην ομάδα ειδικών εφέ της σειράς. Συμμετέχει στην παραγωγή της έκτης σεζόν. Πριν λίγους μήνες, ο ίδιος έλεγε για τα εφέ: «Η συνταγή για τη δημιουργία των ειδικών εφέ είναι αρκετά περίπλοκη και διασκεδαστική. Το τμήμα Ειδικών Εφέ δεν λειτουργεί μόνο του. Ως εκ τούτου, όταν είσαι μέρος μιας τεράστιας ομάδας θα πρέπει να ακολουθήσεις ένα σχέδιο. Είναι αρκετά δύσκολο όταν κάποιος μέσα στο τμήμα μας κάνει ένα λάθος. Ο καθένας έχει ορισμένες αρμοδιότητες, αλλά ο τρόπος που κάποιος επιλέγει να εκτελέσει το κομμάτι του μπορεί να είναι πολύ δημιουργικός. Και εκεί είναι που υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για δημιουργικότητα... στην επίλυση προβλημάτων».

Μίλτος Γερολέμου

got miltos gerolemou

Ήταν ο Syrio Forel, ο δάσκαλος της Άρια Σταρκ, στην πρώτη σεζόν. Έχει παίξει επίσης στο Star Wars: The Force Awakens (2015), The Danish Girl (2015) αλλά και στο Dark Continents (2016).

Μία Σωτηρίου

got mia

 

Ήταν η Mirri Maz Duur. Σκλάβα των Ντοθράκι που ακολουθούσε τον Ντρόγκο. Είχε πείσει την Καλίσι να χρησιμοποιήσει μαγεία για να σώσει τον αγαπημένο της. Η Μία Σωτηρίου έχει πρωταγωνιστήσει και στην ταινία του Mamma Mia....

Γιώργος Γεωργίου

got georgiou

Ο Ελληνοκύπριος Γιώργος Γεωργίου με καταγωγή από το Δάλι της Κύπρου, έχει εμφανιστεί σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές όπως τα Game of Thrones και Homeland, ενώ έχει υποδυθεί τον Αλέξη Τσίπρα σε ραδιοφωνική σειρά του BBC. Στο Game of Thrones ενσάρκωσε Razdal mo Eraz στην τρίτη σεζόν, ενώ θα εμφανιστεί και στην έκτη. «Γνώρισα πολύ καλά την Εμίλια Κλαρκ (σ.σ.: Ντενέρις), ήταν κι εκείνη σπουδάστρια του Drama Centre, οπότε είχαμε πολλούς κοινούς καθηγητές. Το ίδιο και η Γκουέντολιν Κρίστι (σ.σ.: Μπριέν του Ταρθ), η οποία έχει απίστευτη πλάκα! Είμαι φίλος με πολλούς ηθοποιούς από το καστ κι αυτό δείχνει το πολύ καλό ομαδικό πνεύμα που κυριαρχεί στο γύρισμα. Γελάμε πολύ! Θα με δείτε ξανά στη νέα σεζόν, που θα βγει στις 24 Απριλίου. Δεν μπορώ να αποκαλύψω κάτι για την εξέλιξη, οπότε θα πρέπει να περιμένετε για να δείτε. Είμαι ενθουσιασμένος», δήλωνε ο ίδιος πριν λίγο καιρό στην εφημερίδα ...

Μαριάννα Κυριάκου

Είναι make up artist και συνεργάστηκε με την παραγωγή της σειράς για 10 συνολικά επεισόδια, το 2015. Μεταξύ άλλων έχει δουλέψει για την οργή των τιτάνων και το Hugo.