Επίθεση υποψήφιου Βουλευτή στους Minus One: «Άλλαξαν όνομα το έκαναν...» (photo)

Επίθεση υποψήφιου Βουλευτή στους Minus One: «Άλλαξαν όνομα το έκαναν...» (photo)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Υποψήφιος Βουλευτής τα βάζει με τους Minus One με αφορμή μια παλαιότερη ανάρτηση μέλους του συγκροτήματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο υποψήφιος Βουλευτής με την ΕΔΕΚ, Σταύρος Φοίβος Χατζησάββας (ο οποίος δεν εκλέχθηκε) εξαπέλυσε επίθεση με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης με αφορμή μια ανάρτηση του Αντώνη Λοιζίδη των Minus One λίγο πριν τις Βουλευτικές.

Όπως θα δείτε και στην ανάρτηση του στα social media ο Χατζησάββας τα βάζει με τον Λοιζίδη.

Δείτε την ανάρτηση του Λοιζίδη αλλά και του Χατζησάββα:

Η πρώτη ανάρτηση από τον Λοιζίδη:

loiz23

Η ανάρτηση Χατζησάββα: 

Άλλαξαν όνομα το έκαναν Minus21

Με αφορμή τα όσα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ έγραψε σε προσωπικό λογαριασμό του στα Μ.Κ.Δ. μέλος του συγκροτήματος Minus21 εναντίον του υποφαινόμενου έχω να παρατηρήσω τα ακόλουθα:

1. Μου προκαλεί έκπληξη η ετεροχρονισμένη αντίδραση του συγκεκριμένου τύπου, αφού από το Σάββατο 14/05 επέλεξε να μου επιτεθεί την Τετάρτη 18/05 γράφοντας το δικό του ακατανόητο παραλήρημα για να δικαιολογήσει προφανώς την πρώτη θέση από το τέλος, που έφερε το συγκρότημα του, το οποίο εκπροσωπούσε την Κύπρο στην eurovision.

2. Επίσης μου προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι την Δευτέρα 15/05 ο συγκεκριμένος τύπος είχε απώλεια ανθρώπινης ζωής στενού οικογενειακού του κύκλου και βρήκε τις δυνάμεις και αντοχές να επιτεθεί στον υποφαινόμενο και να πετάξει χολή. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια..

3. Όσο αφορά τις κατηγορίες για το ότι δεν ευχήθηκα καλή τύχη στο συγκρότημα Minus21 θα ήθελα να τους παραπέμψω σε συνέντευξη που παραχώρησα σε δημοσιογράφο του celeprity, να ρωτήσουν και να μάθουν τι είπα για την κυπριακή συμμετοχή στην eurovision.

4. Όσο αφορά τις κατηγορίες ότι δεν έχω ιδέα για το τι γίνεται ή τι συμβαίνει στην Ευρώπη - βλέπε eurovision - το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι είστε εκτός τόπου και χρόνου.

5. Επίσης επειδή σε κάποιο σημείο του ακατανόητου παραληρήματος σου διερωτάσαι γιατί πήρα την θέση του αριστίνδην θα δεις τις ακαδημαϊκές, επαγγελματικές και άλλες επιδόσεις, τις γνώσεις και τις ΠΡΑΞΕΙΣ μου σε πολυδιάστατα επίπεδα είτε αφορούν την μουσική, είτε αφορούν τον τουρισμό του τόπου, είτε αφορούν την πολιτική μου δράση σε άξονες που έχουν σχέση με την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, της δημόσιας υγείας, ασφάλειας και ποιότητας ζωής των απλών πολιτών είτε ακόμα και σε θέματα που αφορούν την προστασία και ευημερία των ζώων ακόμα και στον τομέα της διαφώτισης ντόπιων και ξένων για το εθνικό μας πρόβλημα.

6. Επίσης όσο αφορά το σχόλιο σου πως ''.. πέρσι τέτοιο καιρό αλώνιζες τα κανάλια παριστάνοντας τον ειδήμονα στο θέμα Eurovision και έκρινες τα πάντα και τους πάντες..'' σε προκαλώ να μου πεις τι είπα, και το σημαντικότερο γιατί μέχρι σήμερα δεν έλαβα τις απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα που έθεσα μέσα από επιστολές μου είτε και μέσα από τηλεοπτικές μου παρεμβάσεις; Σου παραθέτω για ακόμα μια φορά τα ερωτήματα μου και δώσε εσύ εκ μέρους του ΡΙΚ τις απαντήσεις που ψάχνει η κυπριακή κοινωνία https://www.youtube.com/watch?v=JytPJ7UpTIA

7. Τέλος στην ζωή μου έμαθα να διεκδικώ με σκληρή δουλειά με στρατηγική τον κάθε στόχο που θέτω. ΣΕ ΚΑΜΙΑ περίπτωση όλα αυτά τα χρόνια δεν μου έχει χαριστεί το οτιδήποτε, σε αντίθεση με εσάς που πήγατε eurovision με απευθείας ανάθεση από το ΡΙΚ και ΌΧΙ με διαδικασίες επιλογής από τον κυρίαρχο λαό.
Τέλος θα ήθελα για ακόμα μια φορά να επισημάνω ότι τα θετικά από ένα εγχώριο διαγωνισμό επιλογής της κυπριακής συμμετοχής στην eurovision είναι πολύ περισσότερα από την τακτική της απευθείας ανάθεσης για παράδειγμα:

α. Δυνατότητα συμμετοχής σε νέους και νέες κάθε ηλικίας

β. Δυνατότητα ανάδειξης νέων ταλέντων

γ. Η Κύπρος είναι ιδιαίτερα ανθοφορούσα στις τέχνες και τα γράμματα, συνεπώς θα ήταν μια ευκαιρία να δημιουργηθούν συνθήκες πολιτιστικής μουσικής ανάπτυξης αφού θα δημιουργούνταν αρκετά νέα τραγούδια και νέα ακούσματα.

8. Είναι καιρός το ΡΙΚ να προχωρήσει άμεσα τις διαδικασίες εναλλαξιμότητας των ανθρώπων του, στο σχετικό τμήμα αφού πάνω από 20 χρόνια, τα ίδια άτομα, κάνουν ταξιδάκια αναψυχής σε διάφορες χώρες της Ευρώπης με προίκα και κληρονομία των κυπριακών συμμετοχών την πρώτη θέση από το τέλος στις ελάχιστες των περιπτώσεων που η χώρα μας πετυχαίνει την είσοδο της στον τελικό του θεσμού.

Υ.Γ. Επίσης η ''δημοσιογράφος'' της ιστοσελίδας η οποία την περασμένη βδομάδα επικοινώνησε τηλεφωνικώς μαζί μου για το συγκεκριμένο θέμα και ήθελε το σχόλιο μου, ΕΙΧΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να με ενημερώσει ότι η συνομιλία μας ηχογραφείται και όχι να ακούω το τί είπα στο τηλέφωνο μέσα από την ιστοσελίδα τους... Είναι καιρός άμεσα να προχωρήσουν οι διαδικασίες αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού της νομοθεσίας που διέπουν τον τρόπο λειτουργίας των ιστοσελίδων διότι έχουμε πιάσει πάτο