Αποκλειστική συνέντευξη του Νικόλα Ιωαννίδη στο Newsbomb (video)

Αποκλειστική συνέντευξη του Νικόλα Ιωαννίδη στο Newsbomb (video)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Ο Νικόλας Ιωαννίδης, ανοίγει τα χαρτιά του στο newsbomb.com.cy!

O Κύπριος στυλίστας Νικόλας Ιωαννίδης, μιλά αποκλειστικά στο Newsbomb.com.cy, και μας λέει για το νέο επαγγελματικό του βήμα που ακούει στο όνομα «Φρού – Φρού και Αρώματα», για τα μελλοντικά του σχέδια αλλά και την μοναδική σχέση που έχει με την μητέρα του.

Το Newsbomb.com.cy, βρέθηκε στο «Φρού – Φρού και Αρώματα» και μίλησε με τον δημιουργό αυτής της επιχείρησης, Νικόλα Ιωαννίδη.

O γνωστός στυλίστας, μας εξηγεί ακριβώς τι είναι το «Φρού – Φρού και Αρώματα» και πως προέκυψε.

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό που μπορεί να αντιμετώπισε σε αυτό το καινούριο του βήμα, όπως μας λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά: «Αν κάποιος θέλει να το πάρει ανταγωνιστικά, είναι δικό του πρόβλημα, εγώ δεν έχω ενοχλήσει κανένα».

Ο ίδιος, δεν εφησυχάζεται ποτέ, αφού συνεχώς σκέφτεται τα επόμενα βήματα που θέλει να κάνει, ωστόσο αυτή τη περίοδο το «Φρού – Φρού και Αρώματα» είναι η προτεραιότητά του.

Στα μελλοντικά του σχέδια είναι και μια συνεργασία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αν και δεν μας αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες!

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην ρωτήσουμε τον Νικόλα Ιωαννίδη ποια Κύπρια θεωρεί σαν πιο καλοντυμένη και ποια την πιο κακοντυμένη, και φυσικά μας απάντησε με την απόλυτη ειλικρίνεια που τον χαρακτηρίζει!

Δείτε φωτογραφίες από τον χώρο του «Φρού – Φρού και Αρώματα» στην gallery του Newsbomb.com.cy

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Νικόλα Ιωαννίδη στο Newsbomb.com.cy πιο κάτω:

Video 1

Αποκλειστική συνέντευξη του Νικόλα Ιωαννίδη στο Newsbomb