Σπάει τη σιωπή της η Αριστοτέλους: To «χρυσό» συμβόλαιο, η απόλυση από τον Super FM και ο Εφραίμ

Σπάει τη σιωπή της η Αριστοτέλους: To «χρυσό» συμβόλαιο, η απόλυση από τον Super FM και ο Εφραίμ

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Χριστιάνα Αριστοτέλους σε κυπριακό περιοδικό.

Η Κύπρια παρουσιάστρια μιλώντας στο «Hello!» μίλησε για όλα χωρίς ενδοιασμούς.
Για το περιβόητο «χρυσό» συμβόλαιο στον Alpha, η ίδια ξεκαθαρίζει πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και πως η απόφασή της να αποχώρηση από το Mega ήταν πολύ πριν της γίνει πρόταση από τον Alpha.

Όσον αφορά την απόλυσή της από τον Super FM, η Χριστιάνα Αριστοτέλους φαίνεται ενοχλημένη με το γεγονός λέγοντας:

«Ήταν μια απόλυση που ομολογώ ότι με ξάφνιασε κι εμένα! Παρόλα αυτά, τη σέβομαι, κρατώ μόνο τις καλές στιγμές οι οποίες είναι πολλές και συνεχίζω. Τώρα πάμε παρακάτω...»

Μιλώντας για τον ανταγωνισμό στην τηλεόραση η παρουσιάστρια, λέει απλά ότι: «Έμαθα απλά να χτίζω γερές άμυνες και να μην αφήνω εύκολα κάποιον να με πληγώσει ή να μου κάνει κακό. Πιστεύω τόσο πολύ στο ότι ο Θεός σε προστατεύει όταν εσύ δεν έχεις πειράξει ποτέ κανέναν. Το λέω κι ας ακουστεί κλισέ. Ευγνωμονώ στο τέλος της ημέρας όσους με πυροβόλησαν εξ επαφής και όσους με αδίκησαν, γιατί στο τέλος μου έκαναν καλό. Ευγνωμονώ όσους μου είπαν στο παρελθόν «εσύ δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά» γιατί με πείσμωσαν! Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεσαι σε αυτή τη δουλειά και να νιώθεις ότι δεν πάτησες στις πλάτες κανενός, ότι προχώρησες με καθαρή ψυχή»

Μιλώντας για τον σύντροφό της Γιώργο Εφραίμ, η ίδια λέει πως η απλότητά του ήταν αυτό που την έκανε να τον ερωτευτεί, ενώ για όσα ακούγονται για τη διαφορά ηλικίας λέει το εξής:

«Περνώ τον Γιώργο πέντε χρόνια. Είμαι στα 32 και ο Γιώργος στα 27. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να το αναφέρω, όπως δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ ότι στην αρχή με προβλημάτιζε η διαφορά ηλικίας. Ο Γιώργος είναι αυτός που διέλυσε κάθε μου ενδοιασμό. Ο Γιώργος έχει το πάνω χέρι, ο Γιώργος κάνει κουμάντο κι ας είμαι πιο μεγάλη του ηλικιακά. Το πιστεύω πια, πως το νούμερο, η διαφορά ηλικίας, είναι μόνο ένας αριθμός».

Τέλος, η Χριστιάνα Αριστοτέλους, σε ερώτηση για τις πλαστικές επεμβάσεις απαντά: «Είμαι η Χριστιάνα, έχω ρυτίδες, έχω κυτταρίτιδα και είμαι καλά (Γέλια). Δεν θέλω να κάνω μικρά-μικρά πράγματα, μια ένεση από εδώ, μία ένεση από εκεί, γιατί έτσι μπορεί και να παραμορφωθείς. Οπότε όταν έρθει η στιγμή, θα κάνω κάτι δραστικό, μπαμ και κάτω».