Τι απαντά η Γιώτα Κουφαλίδου για τη μεταγραφή της στο ΣΙΓΜΑ;

Τι απαντά η Γιώτα Κουφαλίδου για τη μεταγραφή της στο ΣΙΓΜΑ;

Το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά και η είδηση για την επιστροφή της Γιώτας Κουφαλίδου στην τηλεόραση έχει κατακλύσει τα Social Media.

Τις τελευταίες ώρες λοιπόν, ακούγονται διάφορες φήμες για την μεταγραφή της Γιώτας Κουφαλίδου στο ΣΙΓΜΑ.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η διάσημη μανούλα, μετά από την απουσία της λόγω της εγκυμοσύνης της , επιστρέφει στην τηλεόραση με δική της εκπομπή!

Το newsbomb.com.cy επικοινώνησε με την αγαπημένη παρουσιάστρια, και η ίδια με το γλυκό χαμόγελο της που την χαρακτηρίζει, μας απαντήσε λέγοντας πως το μόνο σίγουρο είναι πως έρχονται πολλές και όμορφες εκπλήξεις.

Σύμφωνα με τις πηγές μας, η Γιώτα Κουφαλίδου πρόκειται να αναλάβει μια lifestyle εκπομπή και θα την απολαμβάνουμε κατά το μεσημεράκι προς απόγευμα.

Αυτό που δεν χωράει καμίας αμφισβήτησης είναι το γεγονός ότι η Γιώτα Κουφαλίδου δεν θα αφήσει μια τέτοια ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, αλλά σίγουρα θα την αρπάξει από τα μαλλιά και θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό.

Εμείς ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα τις επόμενες μέρες και περιμένουμε να απολαύσουμε ξανά στις οθόνες μας την αγαπημένη παρουσιάστρια Γιώτα Κουφαλίδου!