Καταγγελία SeptemberFest εναντίον Μακροπούλου: «Μόλις είδε τον κόσμο ζήτησε λεφτά» (photo)

Καταγγελία SeptemberFest εναντίον Μακροπούλου: «Μόλις είδε τον κόσμο ζήτησε λεφτά» (photo)

Μια απίστευτη καταγγελία κατά του τραγουδιστή Νίκου Μακροπούλου που θα συζητηθεί.

Οι διοργανωτές του γνωστού φεστιβάλ SeptemberFest καταγγέλλουν πράματα και θάματα κατά του δημοφιλούς λαϊκού καλλιτέχνη.

Όπως θα διαβάσετε και στο σχόλιο αλλά και στη φωτογραφία του Newsbomb.com.cy που ακολουθεί, οι διοργανωτές καταγγέλλουν ότι ο ερμηνευτής μόλις είδε την κοσμοσυρροή που επικρατούσε, ζήτησε επιπλέον λεφτά.

Δείτε επίσης:

Η απάντηση Μακρόπουλου στις καταγγελίες SeptemberFest: «Με έκπληξη και οργή...» (photo)

Με σπόντες βγήκε στη σκηνή του SeptemberFest ο Μακρόπουλος; Δείτε τι είπε! (video)

Όπως αναφέρεται μάλιστα στην καταγγελία, ο τραγουδιστής απείλησε ότι θα φύγει αν θα ικανοποιηθεί το αίτημα του.

Διαβάστε αυτούσιο το σχόλιο ενώ δείτε στη φωτογραφία του Newsbomb τη σχετική καταγγελία:

"Θα θέλαμε να απολογηθούμε στις 14000 και πλέον χιλιάδες επισκέπτες του Septemberfest για τη ψεσινή καθυστέρηση της έναρξης του προγράμματος του κου Νίκου Μακρόπουλου. Αυτό δημιουργήθηκε εξ’- υπαιτιότητας του καλλιτέχνη ο οποίος αντικρίζοντας την κοσμοσυρροή, απαίτησε επιπρόσθετη αμοιβή και εκβίασε απειλώντας τους διοργανωτές ότι θα αποχωρούσε σε περίπτωση που δεν καταβαλλόταν η επιπρόσθετη αμοιβή. Οι διοργανωτές, σεβόμενοι τους επισκέπτες τους, αναγκάστηκαν και κατέβαλαν την αμοιβή αυτή.
Ο καλλιτέχνης, για δεύτερη φορά αθέτησε τα συμφωνηθέντα με τους διοργανωτές του Φεστιβάλ οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά εναντίον του ιδίου και του εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου του για διεκδίκηση αποζημιώσεων για τις ζημιές τις οποίες υπέστησαν ως διοργανωτές από τη μη τήρηση της μεταξύ τους συμφωνίας. "

Δείτε τη φωτογραφία:

katagg