Συγκινητική ανάρτηση δημοσιογράφου που αποχωρεί από ΑΝΤ1: Η καρδιά μου θα είναι πάντα εδώ (pic)

Συγκινητική ανάρτηση δημοσιογράφου που αποχωρεί από ΑΝΤ1: Η καρδιά μου θα είναι πάντα εδώ (pic)

«Οκτώ χρόνια, δύο μήνες και μία εβδομάδα. 2,988 ημέρες.»

Κάπως έτσι αρχίζει τη συγκινητική ανάρτηση του στα social media ο γνωστός δημοσιογράφος, Λούκας Φέσιας, που όπως πρώτο το Newsbomb.com.cy αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 και μετακομίζει σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό 

Διαβάστε σχετικά:

Νέα παραίτηση δημοσιογράφου στον ΑΝΤ1 Κύπρου - Τέλος μετά από 8 χρόνια!

Ακολουθεί αυτούσιο το σχόλιο του Λούκα Φέσια, ενώ δείτε στη φωτογραφία του Newsbomb.com.cy που ακολουθεί, την ανάρτηση του δημοσιογράφου:

Οκτώ χρόνια, δύο μήνες και μία εβδομάδα. 2,988 ημέρες. Γεμάτες γνώση, ειδήσεις, εμπειρίες, γεγονότα, χαρές, εντάσεις, γέλια, νεύρα και πειράγματα. Γεμάτες απο ανθρώπους, που μου κράτησαν σφικτά το χέρι για να βαδίσω ίσια στα πρώτα δημοσιογραφικά και επαγγελματικά μου βήματα. Γεμάτες απο συναδέλφους, που τελικά έγιναν φίλοι και μοιραστήκαμε μυστικά, έγνοιες, σκέψεις, λάθη και συναισθήματα. Γεμάτες απο μικρές και μεγάλες στιγμές που συμπληρώνουν το παζλ, ίσως της σημαντικότερης περιόδου της ζωής μου.
2,988 ημέρες, γεμάτες απο ΑΝΤ1...
Απο εκείνο το μεσημέρι του Ιουλίου, που μπήκα για πρώτη φορά στην αίθουσα σύνταξης, μέχρι απόψε που αποχωρίζομαι ένα κομμάτι του εαυτού μου και αφήνω πίσω, το δεύτερο σπίτι μου.
Θα θυμάμαι τους πάντες και τα πάντα με πολλή αγάπη, θα φυλάξω όλα τα όμορφα και αληθινά, θα πάρω μαζί μου την απέραντη εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που ένιωσα, θα αισθάνομαι πλήρης για τη μεστότητα των λόγων και των πράξεων.
Γιατί πλεόν, αυτές οι 2,988 ημέρες έχουν περάσει στο DNA μου...
Και θα προσδοκώ την ώρα, που οι δρόμοι μας θα ξανανταμώσουν.
Το ευχαριστώ φαντάζει λίγο για όσους πίστεψαν σε μένα και μου άνοιξαν την πόρτα στον ανεπανάληπτο κόσμο της ενημέρωσης. Κι ακόμη λιγότερο, γι αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου στα δύσκολα, στα εύκολα, στα καλά, στα κακά, στα πάνω, στα κάτω, στις χαρές και στις λύπες μου.
Φεύγω, μα η καρδιά μου θα είναι πάντα εδώ... Κρατάω μόνο το εξής: "Το θαύμα, γιέ μου, δεν το κάνει ο τόπος. Το θαύμα, το κάνουν οι άνθρωποι."
2,988 ευχές σε όλους, για τα καλύτερα, για τα ωραιότερα, για τα ψηλότερα...

fesias