Σάλος στα παρασκήνια του Star Κύπρος! Μητέρα διαγωνιζόμενης τα έκανε γυαλιά καρφιά

Σάλος στα παρασκήνια του Star Κύπρος! Μητέρα διαγωνιζόμενης τα έκανε γυαλιά καρφιά

Βρισκόμαστε ήδη στο 6ο live του Star Κύπρος 2016 και η κατάσταση έχει αρχίσει να βγαίνει εκτός ελέγχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το Newsbomb.com.cy, μητέρα διαγωνιζόμενης ταρακούνησε το πλατό του διαγωνισμού με τις έντονες διαμαρτυρίες που αφορούν , με βάση τα λεγόμενά της, την άδικη βαθμολογία που δέχεται η κόρη της σε κάθε live.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ίδια είπε πως η η κριτική επιτροπή όχι μόνο δεν εκτιμά την προσπάθεια που κάνει το παιδί της , αλλά εσκεμμένα βάζει χαμηλές βαθμολογίες για να καταφέρει να την διώξει από το παιχνίδι.

Το σκηνικό, όμως δεν τελειώνει εδώ αφού η ίδια,σύμφωνα με έγκυρη πηγή, βγήκε από το πλατό εκνευρισμένη απαιτώντας από τους αρμόδιους να επιμεληθούν την κατάσταση της κόρης της. Υποστήριξε επίσης πως υπάρχει ρατσισμός απέναντι στην διαγωνιζόμενη, αφού, καθ'όλη την διάρκεια των δοκιμασιών η παραγωγή υποστηρίζει πως τα πάει πολύ καλά, ενώ στα live οι κριτές της λένε ακριβώς το αντίθετο.

Όπως φαίνεται η μητέρα της δεν θα αφήσει κανένα να εμποδίσει την κόρη της από το στέμμα αφού είπε χαρακτηριστικά : «Δεν θα αφήσω να περάσει το δικό τους».