Τι συμβαίνει τελικά με τον «Τρελοκύπριο» Μάριο; Πού βρίσκεται και πότε επιστρέφει στο Survivor;

Τι συμβαίνει τελικά με τον «Τρελοκύπριο» Μάριο; Πού βρίσκεται και πότε επιστρέφει στο Survivor;

Μετά το παρολίγον μοιραίο τροχαίο στον Άγιο Δομίνικο, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ή «Τρελοκύπριος» αν προτιμάτε καθώς έτσι τον αναφέρουν οι συμπαίκτες του στην ομάδα των Μαχητών στο Survivor, χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Σε αντίθεση με την Ειρήνη Κολιδά όμως, ο Μάριος αποφάσισε να παραμείνει στο παιχνίδι μιας και οι θεράποντες γιατροί του, του έδωσαν μικρότερο διάστημα ανάρρωσης από ό,τι σε εκείνη και έτσι σύντομα θα τον βλέπουμε και πάλι σε... περιπέτειες στο νησί των Μαχητών.

Πού βρίσκεται όμως αυτή τη στιγμή; Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάριος Πρίαμος θα είναι στο νησί μαζί με τους συμπαίκτες του την επόμενη εβδομάδα. Ήδη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όμως δεν είναι σε θέση ακόμα να επιστρέψει. Πρέπει να παραμείνει άλλες τέσσερις ημέρες στο ξενοδοχείο ώστε να ξεκουράζεται σε στρώμα και να ηρεμεί πριν επιστρέψει και πάλι στον αγώνα επιβίωσής του.

Η πορεία της Ειρήνης βέβαια είναι εντελώς διαφορετική. Και αυτό γιατί η ίδια αποφάσισε, λόγω της αργής αποθεραπείας της από τα σπασμένα της πλευρά, να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Συνεχίζει να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο όμως είναι καλύτερα και το μόνο που περιμένει για να επιστρέψει κοντά στον γιο της Αλέξανδρο είναι να της δώσουν την άδεια οι γιατροί της ώστε να μπορεί να κάνει αυτό το πολύωρο ταξίδι μέχρι την πατρίδα.

Πηγή: gossip-tv.gr