ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε ο παίκτης της Ομόνοιας με τη σύντροφο του (pics)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε ο παίκτης της Ομόνοιας με τη σύντροφο του (pics)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Φούντωσαν οι φήμες τα τελευταία εικοσιτετράωρα που θέλουν τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Άρη Σοϊλέδη και την Νίτσα Χατζίδου να τράβηξαν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, λίγο πριν ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Από την επικοινωνιακή βόμβα μέσω των social media που «πουλούσαν» και οι δύο την σχέση τους και τις κοινές τους διακοπές πέρασαν στο άλλο άκρο. Από κοινού διέγραψαν όλες τις φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που επιβεβαιώνει τον χωρισμό τους. Ο ποδοσφαιριστής έκανε μοναχικές διακοπές στο νησί της Σκιάθου ενώ η τραγουδίστρια βρίσκεται στην Αθήνα και μας ενημερώνει για τις δραστηριότητες της στην πόλη χωρίς τον πρώην σύντροφο της. Την ακούσαμε χθές στο μουσικό ριάλιτι του έψιλον και κόντεψε να μας πέσει το σαγόνι... μιας και τα αυτιά είχαν πέσει μετά την πρώτη νότα.

Μάλιστα ή ίδια σήμερα μέσα από την ιστορία της στο instagram ανέβασε ένα βίντεο όλο νόημα με το τραγούδι της «Δεν θα σε περιμένω». Μερικοί καλοθελητές λένε πως ο Άρης δεν άντεξε να κάνει άλλο υπομονή, καθώς η τραγουδίστρια του ασκούσε τεράστια πίεση. Ωστόσο από την αντίπερα όχθη κάποιοι υποστηρίζουν πως ο ίδιος δεν ήταν και το πιο φρόνιμο αγόρι... και ο νοών νοείτω...

Δείτε τις φωτογραφίες