Αυτές είναι οι δύο Κύπριες που δέχτηκαν πρόταση για τους «Διάσημους» του Survival

Αυτές είναι οι δύο Κύπριες που δέχτηκαν πρόταση για τους «Διάσημους» του Survival

Με εντατικούς ρυθμούς ετοιμάζεται το πρώτο ελληνικό ριάλιτι με τίτλο «Survival».

Σύμφωνα με το magazinomou, είναι μια παραγωγή που γίνεται καλοκαίρι, και αυτό γίνεται σπάνια. Θα πρόκειται για το πρώτο ριάλιτι επιβίωσης που θα γυριστεί στην Ελλάδα. Το έπαθλο μπορεί και να ξεπεράσει τις 200.000 ευρώ, και θα παίζεται την ώρα του παιχνιδιού.

Τα Λιχαδονήσια αποτελούν μία από τις επικρατέστερες περιοχές, όπως και το Πρασονήσι στη Ρόδο, το ακατοίκητο νησάκι Αλιμνιά, μεταξύ Χάλκης και Ρόδου, καθώς και η Κουρούτα της Ηλείας. Στο ριάλιτι θα συμμετέχουν δυο ομάδες, 10 παικτών η καθεμία. Η μία θα είναι επώνυμοι, κυρίως από τον χώρο του αθλητισμού και ολυμπιονίκες, και η δεύτερη άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Οι δοκιμασίες θα περιλαμβάνουν ακόμη και πορείες σε μονόζυγα, πάνω στα οποία θα υπάρχουν φίδια! Ο Ηλίας Ψινάκης έχει δεχτεί κρούσεις για να παρουσιάσει το ριάλιτι. Τα άλλα δύο ονόματα που έχουν ακουστεί είναι ο Μίλτος Μακρίδης και ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Όσο για τους παίκτες, στους οποίους έχει γίνει πρόταση να συμμετάσχουν; Πρόκειται για τους Πηγή Δεβετζή, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Αντώνης Βλοντάκης, Μιχάλης Ζαμπίδης, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρη Ελευθερόπουλο, Ορέστης Τζιόβας, Κατερίνα Γερονικολού, Μέμος Μπεγνής, Βανέσα Αδαμοπούλου, και τις δύο Κύπριες Ήβη Αδάμου και Μαριάντα Πιερίδη.

Επίσης, στους Δημήτρης Αλεξάνδρου και Όλγα Φαρμάκη, ενώ πρόταση έχει δεχτεί ακόμη και ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ, μικρότερος γιος του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου.

Διαβάστε επίσης: 

Σάλος στο αεροδρόμιο με τους γονείς του Μάριου Πρίαμου- Απίστευτες καταγγελίες σε βάρος τους

Νέα απάτη στην Κύπρο: Έτσι ξεγελούν τα θύματά τους- Τους αρπάζουν και τα λεφτά και τα προϊόντα