Ελλαδικό δημοσίευμα «καίει» τους Κύπριους επώνυμους που βρέθηκαν στη συναυλία στη Μύκονο

Ελλαδικό δημοσίευμα «καίει» τους Κύπριους επώνυμους που βρέθηκαν στη συναυλία στη Μύκονο

Ελλαδικό δημοσίευμα αναφέρει τι «ζημιά» έκαναν Κύπριοι επώνυμοι στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου και του Έρος Ραμαζότι στη Μύκονο.

Διαβάστε αυτούσια το δημοσίευμα του Nassosblog:

Αδιαμφισβήτητα η συναυλία του Αντώνη Ρέμου και του Έρος Ραμαζότι το βράδυ της Πέμπτης 27/7 συζητήθηκε όσο τίποτα άλλο τα τελευταία εικοσιτετράωρα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και στα social media, αφού ο άτυπος διαγωνισμός του «ήμουν και εγώ στον Ρέμο» τέθηκε σε ισχύ και οι διάφοροι μαϊντανοί ανταγωνίζονταν μεταξύ τους στο instagram. Ο τιμοκατάλογος της βραδιάς ήταν αναπόσπαστο κομμάτι στα διάφορα ρεπορτάζ που «πάσαραν» οι πολλοί.

Όπως σας έχω ξαναγράψει το συγκεκριμένο event απευθυνόταν κυρίως σε ξένους οι οποίοι είχαν πολλά μηδενικά στους λογαριασμούς τους, αφού το αντίτιμο των πρώτων τραπεζιών ανερχόταν στο ποσό των 10.000 ευρώ. Όμως σε ένα από αυτά είδαμε να κάθεται και η γνωστή Κύπρια σχεδιάστρια, Ραμόνα Φίλιπ με τον σύζυγο της Χριστόφορο Τορναρίτη και όπως φαίνεται αυτοί έχουν τον τρόπο τους και ξόδεψαν αρκετά για χάρη του Αντώνη Ρέμου και του Έρος Ραμαζότι. Και η ζημιά που έκαναν είναι πολύ μεγάλη...