Κύπρια τραγουδίστρια δίνει συναυλία στη Μύκονο και χρεώνει μέχρι και 500 ευρώ εισιτήριο (pic)

Κύπρια τραγουδίστρια δίνει συναυλία στη Μύκονο και χρεώνει μέχρι και 500 ευρώ εισιτήριο (pic)

Την επόμενη Δευτέρα 7 Αυγούστου θα πραγματοποιήσει συναυλία σε γνωστό παραλιακό μαγαζί του νησιού των Ανέμων πασίγνωστη Κύπρια τραγουδίστρια.

Πρόκειται για την τραγουδίστρια Άννα Βίσση.

Και εδώ το κόστος θα είναι «αλμυρό» ωστόσο δεν θα προσεγγίζει τα ποσά που δαπανήθηκαν στην συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τον Έρος Ραμαζότι.

Στο πρώτο επίπεδο (με ειδική συμφωνία με τους μετρ του μαγαζιού) το κόστος άνα άτομο θα είναι περί τα 200 – 250 ευρώ συμπεριλαμβανομένου φαγητού, ποτού και σαμπάνιας ενώ ακριβώς από πίσω όσο επιλέξουν να γευθούν τις δημιουργίες του Χριστόφορου Πέσκια θα πληρώσουν 150 ευρώ το κεφάλι χωρίς να συμπεριλαβάνεται κρασί ή άλλο ποτό.

Επίσης στο δεύτερο και πίσω επίπεδο σε όσους επιλέξουν αποκλειστικά ποτό το κόστος θα είναι 400 ευρώ ανά τέσσερα άτομα και θα συμπεριλαμβάνεται ένα μπουκάλι premium ποτό (βότκα, ουίσκι ή τζιν) ή μια φιάλη σαμπάνιας 750 ml. Η γενική είσοδος με εισιτήριο και ποτό στο μπαρ αν και αρχικά είχε διαμορφωθεί στα 50 ευρώ τελικά υποχώρησε στα 30.

Όλα αυτά φυσικά κατόπιν όσον συνέβησαν στην συναυλία της Άννας Βίσση με την τρανσέξουαλ Κοντσίτα το 2014. Τότε το όλο πρότζεκτ παρά την μεγάλη διαφήμιση δεν είχε πάει καλά και ίσως να φταίει και ο τιμοκατάλογος.

500 ευρώ το άτομο με φαγητό και σαμπάνια στην πρώτη σειρά στο VIP, 300 ευρώ το κεφάλι ακριβώς από πίσω στα υπερυψωμένα τραπέζια του ποτού και 100 ευρώ η γενική είσοδος με ένα ποτό που βέβαια στην πορεία έγινε 50 ευρώ λόγω της μειωμένης προσέλευσης του κόσμου. Στόχος τώρα είναι το event να προσελκύσει και αρκετούς Έλληνες φαν της γνωστής τραγουδίστριας.

Δείτε τη φωτογραφία

Πηγή: gossip-tv.gr